טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! אני בן 23 בריא רק עם בעיות במעי הגס או בקיבה עברתי קולונוסקפיה אך לא מצאו בעיה . לפני כ 4 חודשים נפרדתי מקשר של 5 שנים ומאז אין לי חשק מיני ושאני עם בחורה ואנחנו מגיעים לאינטימיות אני לא מצליח להגיע לזקפה . האם אני צריך ויאגרה ? זה לא מוקדם לגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא, בעיקרון אתה לא צריך ויאגרה. יש לך חרדת ביצוע וגם כניראה באעסה מהפרידה מהחברה. כל זה בא לידי ביטוי בתפקוד המיני. קח ת'זמן ואל תמהר להכנס למיטה... או לך לרופא לקבל ויאגרה או כל כדור אחר לזיקפה, על מנת לתת לך "ג'מפ סטארט"
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד