מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי לגמור פעם שניהדניאל05/07/2011
שלום,
אני בן 25, ובאופן כללי בריא.
בדרך כלל אני מאונן פעם ביום, לפעמים פעם ביומיים או שלושה.
למעט מתי שאני במערכת יחסים קבועה שבה אנו מקיימים יחסים פעם ביום או יומיים,
תמיד שהייתי עם בחורה הייתי גומר פעמיים.
בחודשים האחורנים אני מרגיש חרמן מתמיד, ואני מאונן בקביעות כל ערב.
עם זאת, עם שתי בחורות שהייתי בזמן האחרון, התקשתי לגמור פעם שניה, וקרה לי כמה פעמים שבמהלך הסקס הזקפה פשוט נעלמה וכמובן שלא הצלחתי לגמור שוב.
חשבתי שאולי זה בגלל הקונדום שהוא משבית שמחות ידוע, אז אתמול שזה קרה ביקשתי מהבחורה לרדת לי, והזקפה חזרה, אחרי כמה דקות הייתי קרוב לגמור, אבל אז היא שינתה תנוחה וזה נעלם שוב. ממה זה יכול להיות, ואיך אני מטפל בזה?
יתכן שזה קשור לעובדה שבחודשים האחרונים אני מעשן מריחואנה כמעט כל יום?
עד היום מריחואנה רק עשתה אותי חרמן יותר, האריכה את זמן המשגל והגבירה את ההנאה.אפילו פעם אחת מיד שגמרתי הזקפה לא נעלמה, והבחורה ירדה לי עד שגמרתי שוב.. עם זאת עד לפני כמה חודשים הייתי מעשן רק בסופי שבוע.
שמעתי שיש תרגילים לחיזוק השריר ושליטה בשפיכה.
אשמח לקבל לינק לחומר מקצועי בנושא
תודה רבה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לגמור פעם שניה - תגובה
11/07/2011הזמן בין הגמירה ליכולת להתחיל סיבוב נוסף נקרא תקופה רפרקטורית והוא הולך ומתארך עם הגיל. אתה עדיין בגיל בו לא צריכה להיות בעייה להגיע לסיבוב נוסף, אלא אם כן אתה שם זאת כמטרה וממוקד בכך. משאלתך נראה שזה המצב וזה מלחיץ אותך ועל כן הזקפה נופלת. חרדת ביצוע קלאסית. אל תשים את הסיבוב הנוסף כמטרה אלא את ההנאה מכל האקט.
למריחואנה כנראה אין קשר.
התרגילים עליהם אתה מדבר קרויים שיטת קגל . תגגל ותמצא על כך מידע רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)