צריכה עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה..
    מפחדת...
    06/07/2011

אני בת 18 ובתולה, אני מרגישה מוכנה לקיום יחסי מין אבל מפחדת מאודדדד מהפעם הראשונה..מהכאב, מהדם,מהכל!
    רציתי לשאול אם אפשר לקרוע את קרום הבתולין לבד כך שבפעם הראשונה אני יהנה ולא אלחץ ויכאב לי עוד יותר? האם רופא נשים יכול לעשות את זה לפי בקשתי? או שמדובר בניתוח לקריעתו?

אני צריכה את עזרתכם, זה רודף אותי המון זמן.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה..

הוספת תגובה

• רעיון טוב אבל ...

יניב
    07/07/2011

בישביל לקיים יחסי מין באופן הראוי .. כלומר להנות ממנו ולהרגיש בעננים כמו שהוא אמור ליגרום לך להרגיש .. רצוי מאוד שתעשי את זה עם מישהו שאת מאוד סומכת עליו ומאוד נמשכת אליו ומעל הכל רק אם את שלמה אם עצמך ועם הגוף שלך במאה אחוז ואתה רוצה מאוד מאוד לקיים יחסי מין תקיימי .. אין לך מה לפחד ברגע שתיהי בפעם הראישונה שהיא הכי חשובה ... תיהי עם בחור מתחשב בעל ניסיון

..מתוך נסיון שלי עדיף שבפעם הראישונה את תיהי מעליו ואת תכניסי לך את האיבר שלו לאבר שלך ..פחות תילחצי כי תשלטי במצב ותכירי את הסקס כמו שיהיה לך נוח לגבי ניתוח אין לי מושג .... אבל בטח כבר המומחים יענו לך ...

בהצלחה [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה.. - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

לא תמיד חדירה ראשונה כואבת או כרוכה בדימום זה מיתוס שת-מ-י-ד כואב ומדמם.
    רופא יכול לבתק קרום בתולין בפרוצדורה פשוטה,כמו כן את יכולה לעשות זאת ע"י תרגול [רב פעמי] עם מרחיבים וגינליים איתם עובדים לאורך זמן ובהדרגה מגודל אצבע ועד גודל אבר מין גברי בזיקפה.
    בד"כ נשים מתגברות על חששן זה ,האם על החשש משימוש בקונדומים התגברת?
    אם לא ילך כדאי לך לפנות לייעוץ מקצועי,לעיתים פחד משתק מדי מעיד על בעיה שניתן לטפל בה ביתר יעילות ע"י גורם מקצועי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו