מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה כואבתיניב07/07/2011
אני בת 16 וחצי ויש לי חבר בן 17 וחצי אנחנו כבר יוצאים שנה אני מאוד מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו וגם הוא אוהב אותי ... ליפני חודשיים התחלנו לישכב הוא כיבד אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי וזה היה נפלא .. צפינו ביחד בפורנו והתחרמנו מזה .. יום אחד הוא אמר לי שזה נורא יחרמן אותו אם אני יעשה אורגיה איתו ועם חבר טוב שלו ... מאוד התנגדתי וחשבתי שהוא לא אוהב אותי מדוע הוא רוצה לחלוק אותי עם עוד אנשים ... אבל אנחנו כול כך אוהבים אחד את השני והוא אמר לי שזה ביגלל שהוא נורא אוהב אותי ובגלל שיש לי ראש פתוח ... בסוף הסכמתי . הינו אצלו בבית ריק היתי בחדר חבר שלי בא והרגיע אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי מצצתי לו ואחרי זה התחרמנו אבל ממש לא היה בא לי סקס לא היה לי כח לימצוץ לו והוא ממש ממש ניסה לשכנע אותי בסוף ירדתי לו והוא גמר לי בפה זה היה דוחה אבל לא היה אכפת לי ... אחרי זה החבר שלו נכנס והיתי איתו לבד הוא חיבק אותי חזק והפיל אותי על המזרון וזה היה מלחיץ הרגשתי מאוד מלוכלכת ואמרתי לו שאני חייבת הפסקה ואני לא יכולה אחד אחרי השני הוא אמר לי שאני לא זזה והתחיל לגעת בי ולנשק אותי הוא החדיר לי אצבעות לכוס וזה עצבן אותי אמרתי לו שיוציא אבל הוא החדיר עוד יותר חזק את האצבעות שלו וזה כאב לי אחרי זה נתן לי ללכת שטפתי את עצמי ולא הרגשתי טוב אבל היתי לחוצה .. חזרתי לחדר ואז אמרתי לו שאולי הוא ירד לי הוא אמר שהוא לא אוהב והוציא את הזין שלו כדי שאני אמצוץ לו מצצתי גם לו ואז הוא אמר לי להיסתובב שכבתי על הבטן והוא הכניס לי את הזין לתחת זה היה ממש ממש רעעעע שנאתי את אותו רגע .. שרטטי אותו צעקתי ואז הוא הפסיק והתחיל לעשות לי רגשי אשמה "אם את לא רוצה לא צריך ." אחרי זה החבר שלי נכנס ושוב רצה לישכב איתי כל כך הרגשתי רע ומלוכלך לא היתי מסוגלת עמדתי ליבכות והסברתי לו שאני לא מסוגלת ככה במכה אחד אחרי השני ושאני חיבת הפסקה הוא אמר לי "יאו איזו קרציה בישביל מה הבאתי אותך כדי שתבלבלי לי את השכל " נורא נפגעתי ואמרתי לו שהוא מדבר אלי כמו בובה הוא כל כך לחץ עלייי הרגשתי שאני שונאת אותו שכבתי על המזרון כמו איזו נערת ליווי מסריחה ... אבל אחרי זה הוא הקפיץ אותי הביתה ולא דיבר איתי כל הדרך הוא אמר לי שהוא נעלב ממני אני כל כך אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו יכל להיות שהעלבתי אותו ?? אני לא יודעת קשה לי לכעוס עליו ... ואני מפחדת שהוא יפרד ממני בגלל זה.. הוא מאוד אוהב אותייי ואנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני מה עלי לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה כואבת - תגובה
אורית פס10/07/2011כבר עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)