מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעל שנה יחד ועדיין בלי סקס...שלומי09/01/2008
אנו ביחד כבר מעל שנה ומאוד אוהבים ונמשכים זה לזו.
למרות זאת עדיין לא קיימנו יחסי מין מלאים. בתחילה, כשניסיתי לחדור (מספר פעמים) זה לא
הצליח ובהמשך פשוט הפסקתי לנסות מרוב ייאוש ורצון "לא להרוס את הערב". למרות הדברים הנ"ל אנו נהנים מאוד מהאינטימיות ביננו, אך הסקס המלא חסר וזה כל הזמן באוויר....
סה"כ אנחנו פתוחים בכל הנושאים והזוגיות ביננו טובה, אך דווקא בתחום המיני קשה לנו לדבר.
לאחרונה הלכנו לסקסולוגית דרך קופת חולים ולטענתה לחברתי יש "וגיניסמוס". אבחנתה הייתה ממש מהירה וחותכת ואף תוקפנית במידה רבה (כלפי חברתי). יש לציין שעד עתה חשדנו שהבעיה היא "יותר" אצלי, בזיקפה לא מספקת, ואילו במצב החדש "האחריות", כביכול, היא שלה. חברה שלי קיבלה את זה מאוד קשה וקשה לי לראות אותה במצב זה. מאז שהיינו אצל הסקסולוגית אנחנו לא מצליחים להרגיש אינטימיות וכיף במיטה שהרגשנו לפני כן. דבר נוסף- הסקסולוגית נתנה לחברתי לעשות תרגילים שונים שקשורים לאבר מינה שמגעילים אותה וגורמים לה עוגמת נפש.
אנחנו יודעים שהבעיה היא בשנינו - שנינו בתולים ולא פתוחים מספיק בנושא המיני.
שאלתי היא האם אני יכול פשוט לקחת ויאגרה, דבר שישבור את המחסום הראשוני של פעם ראשונה ובכך לדלג מעל כל הטיפול הזה?
אשמח לתשובה מנומקת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה אכן וגיניזמוס, גם
עידן מיליצ'ר09/01/2008ויאגרה לא יעזור. האם הסקסולוגית רופאה? האם בדקה את חברתך? האם היא משתמשת בטמפונים?
כאשר יש וגיניזמוס, רצוי שלא לנסות לקיים יחסי מין מלאים...עם ויאגרה ו/או בלי! גשו יחד לטיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקסולוגית היא עו"ס....
שלומי09/01/2008אגב, היא מופיעה ברשימת מטפלים של איטם בדיוק אחרי השם שלך.
לבעייתנו - חברתי לא נבדקה אף פעם בחייה ע"י גניקולוג ואכן היא מעולם לא הצליחה להחדיר טמפון (ניסתה פעם-פעמיים, לא יותר).
אני מודה לך על התגובה המהירה, כי הייתי ממש קרוב ל"פתרון המהיר יותר" שחשבתי עליו.
אנחנו נמשיך בטיפול - תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תבהלו ממנה היא מטפלת מנוסה וטובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/01/2008היא תעזור לכם לפתור את הקושי איתו הגעתם אליה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע..
אלכס10/01/2008בתולים שניכם. אז אתם צעירים או משהו.
שמע,מה שבטוח אל תיקח וויאגרה! זה שטויות,אתה לא זקן בן60 שלא עומד לו.
מה שצריך לעשות אני חושב שפשוט לגרות אותה ממש טוב.
תחרמן אותה עד שהיא לא תוכל לחשוב יותר על משהו אחר חוץ משתחדור אליה.
טיפ: הפיטמות זה איזור רגיש מאוד,זה כמו חיבור ישיר לדגדגן. תלקק ותנשק אותם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל המרבה הרי זה משובח
חילי20/01/2008תעלי את קצב הזיונים כמה שיותר זה גם טוב לפיתוח לב וריאה.גיל 50 זה שיא הנסיון תנסי כל יום זה כיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)