מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנחנו אנשים מבוגריםבוני13/07/2011
(60 פלוס) בקשר מספר חודשים.יש משיכה הדדית אבל הוא מתקשה לגמור.לפעמים הוא מעמיד פנים שגמר,אבל אני יודעת שלא כך הדבר.אני כמובן מתוסכלת אך משתדלת לא להראות זאת .איך עלי להגיב במצב הזה? להעמיד פנים יחד איתו או לומר שאני יודעת שלא גמר ? אני יודעת שגברים זקוקים נואשות לחיזוק האגו לכן זה מה שאני עושה.יחד עם זאת הוא יודע לפנק ולענג אותי.אני מבינה שזאת בעיה די נפוצה בגיל מבוגר 0וכבר נתקלתי בה בעבר).מהי לדעתכם התגובה הנכונה? תודה על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנשים מבוגרים
חיים13/07/2011שלום לך,
אני אומנם צעיר יותר אך יש לי את אותה הבעיה.
זה יכול לנבוע משתי סיבות:
א. הוא משתמש בויאגרה או בדומיה הכדור מצוין לזיקפה ומשהה את האורגזמה.
ב.הוא היה ללא אשה זמן רב ורגיל לאונן.
עם האשה הראשונה לא גמרתי והסתרתי עם הנוכחית אם אני לא מצליח לגמור וזה ברוב המקרים.אז בת הזוג שלי עושה לי ביד ואני גומר.
את צריכה לדבר איתו ולהסביר שגבר לא יכול לזייף אורגזמה ולעזור בכך שתאונני לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אנשים מבוגרים - תגובה
נטע ידיד17/07/2011לא בהכרח הסיבה קשורה אליך יתכן והתופעה הזו מוכרת לו מן העבר, יתכן והיא קשורה לדברים אחרים בחייו. את נהנת ומקווה שגם הוא נהנה, הכי נכון שתשוחחו בפתיחות על היחסים ביניכם לרבות יחסי המין והרגשות סביב זה בתקווה שהוא יעלה את הנושא. חשוב שתתני לו את ההרגשה שאת פתוחה לשמוע כל דבר ולטפל יחד אתו בכל בעיה ולא לקום וללכת בעקבות הידיעה שמשהו אצלו אינו "תקין". שוב שתצייני עד כמה את נהנית מהמגע שלו ומכך שהוא יודע לפנק ולענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)