פעם ראשונה שאני כותב פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה שאני כותב פה
    אנונימי
    16/07/2011

אני גבר בן 26 יוצא עם בחורה בת 36 שיש לה ילדה קטנה ,הכל טוב ויפה יש לי כמה דברים שאני מת לשאול ולא יודע איך להתמודד איתם,כל פעם שבת הזוג מנשקת אותי ומחקבקת אותי אז קורה מצב שעומד לי איבר המין ואז אני נבוך ולפעמים גם בציבור וזה מפריע לי מאוד ולא יודע מה עושים בנידון?דבר שני לאחרונה חיי המין שלנו מאוד טובים אך לפעמים אני גמור מאוד מהר ולפעמים לא מצליח לספר לאישה הנאה מלאה אשמח אם מישןו יוכל לענות ולעזור לי בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה שאני כותב פה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שאני כותב פה - תגובה

נטע ידיד
    16/07/2011

אני מבינה שזה יכול להביך כשיש פתאום זקפה מחד, מאידך הזקפה מראה שהתגובות שלך לגירוי נורמאליות ובריאות לחלוטין. איני בטוחה שאנשים שמים לב שיש לך זקפה, מי שחש בכך זה בעיקר אתה. התופעה רגילה ונפוצה בין גברים, תשתחרר מהמחשבות השליליות ותהנה מכך שהכל בסדר אצלך. באשר לגמירה מהירה זה יכול להתרחש כתוצאה מגירוי יתר בפרט במקרים בהם קיים מרווח גדול יחסית בין קיום יחסי מין. ניתן לתרגל שליטה על הפליטה המהירה במידה וזה מתרחש בתדירות גבוהה, ישנם ספרים בנושא וכן מידע באינטרנט. באשר לספוק בת זוגך גם אם אתה גומר לפניה חשוב שתמשיך לגרות אותה עד שגם היא תגיע לסיפוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו