פרולקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרולקס
    eli
    16/07/2011

נשאלתם כבר בנוגע לפרולקס ולא עניתם אז מדוע אתם לא עונים לשאלה
    אני אשאל שוב מה דעתכם על פרולקס????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרולקס

הוספת תגובה

• פרולקס - תגובה

16/07/2011

היצרנית היא חברה הבינלאומית 'הורפאג' משוויץ. מדובר בתוסף תזונה המכיל תערובת של שני חומרים טבעיים ארגינין ופיקנוג'נול בהם משתמש הגוף כדי ליצור חומר הנקרא תחמוצת ניטרית (NO). נוסף על כך שמדובר בתמצית המכילה נוגדי חימצון המסייעים להגנה על כלי הדם מפני נזקי הרדיקלים החופשיים, השילוב בין שני החומרים תורם להגברה של זרימת הדם לאיבר המין ובכך מסייע לגברים להגיב באופן ספונטני ואופטימלי לגירוי מיני.

בשונה מתרופות טבעיות אחרות, הפרלוקס מגובה מחקרית. גברים שנבדקו הגיעו לזקפה מהירה בעקבות גירוי מיני ,שיפרו את יכולתם לשמור עליה למשך זמן ארוך יותר וחוו עלייה בתדירות של זקפות הבוקר. אותם חבר'ה נהנו גם מעלייה בתדירות יחסי המין (מממוצע של 4.4 ל-10.7 משגלים בחודש) והעידו כי ביטחונם העצמי לגבי יכולתם המינית עלה.

ארגינין הינו חומצת אמינו המשמשת כתוסף שנים רבות, אך אף פעם לא הוכח מחקרית כמשפר תפקוד מיני. החידוש בתוסף זה הוא השילוב שלו עם פיקנוג'נול, חומר שמקורו בקליפת גזע אורן צרפתי. כנראה חומר זה מסייע בשפעול ארגינין בתהליך ייצור הזקפה. זו פעם ראשונה שתוסף טבעי נבדק מול פלסבו (תרופת דמה) במחקרים קליניים. בשונה מתרופות מדובר בתוסף אשר אינו מחייב מרשם רפואי. עם זאת, בעבודות הוכחה יעילות רק במקרים של הפרעת זקפה קלה עד בינונית. כמו כן, התוסף אסור לשימוש באנשים עם בעיות בכליות וכבד ועל כן אם יש חשש רצוי להתייעץ במרפאה לבריאות מינית טרם השימוש. המשתמשים בתוסף זה צריכים לקחת אותו יום יום ללא קשר למועד ותדירות יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרולקס הוא תוסף תזונה שעובד חזק

חנן
    22/09/2011

אני התביישתי מהרופאת משפחה כי היא מכירה את ההורים שלי ולא יכולתי לבקש ממנה מרשם לויאגרה, כשגיליתי את האפשרות לקבלת פרולקס ללא מרשם זה בהחלט הציל אותי ואת חיי המין שלי עם אישתי.
    ממליץ בחום, מה גם שזה טבעי לחלוטין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו