מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרולקסeli16/07/2011
נשאלתם כבר בנוגע לפרולקס ולא עניתם אז מדוע אתם לא עונים לשאלה
אני אשאל שוב מה דעתכם על פרולקס????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקס - תגובה
16/07/2011היצרנית היא חברה הבינלאומית 'הורפאג' משוויץ. מדובר בתוסף תזונה המכיל תערובת של שני חומרים טבעיים ארגינין ופיקנוג'נול בהם משתמש הגוף כדי ליצור חומר הנקרא תחמוצת ניטרית (NO). נוסף על כך שמדובר בתמצית המכילה נוגדי חימצון המסייעים להגנה על כלי הדם מפני נזקי הרדיקלים החופשיים, השילוב בין שני החומרים תורם להגברה של זרימת הדם לאיבר המין ובכך מסייע לגברים להגיב באופן ספונטני ואופטימלי לגירוי מיני.
בשונה מתרופות טבעיות אחרות, הפרלוקס מגובה מחקרית. גברים שנבדקו הגיעו לזקפה מהירה בעקבות גירוי מיני ,שיפרו את יכולתם לשמור עליה למשך זמן ארוך יותר וחוו עלייה בתדירות של זקפות הבוקר. אותם חבר'ה נהנו גם מעלייה בתדירות יחסי המין (מממוצע של 4.4 ל-10.7 משגלים בחודש) והעידו כי ביטחונם העצמי לגבי יכולתם המינית עלה.
ארגינין הינו חומצת אמינו המשמשת כתוסף שנים רבות, אך אף פעם לא הוכח מחקרית כמשפר תפקוד מיני. החידוש בתוסף זה הוא השילוב שלו עם פיקנוג'נול, חומר שמקורו בקליפת גזע אורן צרפתי. כנראה חומר זה מסייע בשפעול ארגינין בתהליך ייצור הזקפה. זו פעם ראשונה שתוסף טבעי נבדק מול פלסבו (תרופת דמה) במחקרים קליניים. בשונה מתרופות מדובר בתוסף אשר אינו מחייב מרשם רפואי. עם זאת, בעבודות הוכחה יעילות רק במקרים של הפרעת זקפה קלה עד בינונית. כמו כן, התוסף אסור לשימוש באנשים עם בעיות בכליות וכבד ועל כן אם יש חשש רצוי להתייעץ במרפאה לבריאות מינית טרם השימוש. המשתמשים בתוסף זה צריכים לקחת אותו יום יום ללא קשר למועד ותדירות יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקס הוא תוסף תזונה שעובד חזק
חנן22/09/2011אני התביישתי מהרופאת משפחה כי היא מכירה את ההורים שלי ולא יכולתי לבקש ממנה מרשם לויאגרה, כשגיליתי את האפשרות לקבלת פרולקס ללא מרשם זה בהחלט הציל אותי ואת חיי המין שלי עם אישתי.
ממליץ בחום, מה גם שזה טבעי לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)