בן זוגי מסרב לעשות לי מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוגי מסרב לעשות לי מין אוראלי
    גלי
    21/07/2011

אני נמצאת בקשר זוגי 3 חודשים,+מגורים משותפים הכול מצויין,ובקרוב אנחנו מתחתנים,אני בת 30 וגם הוא,הבעיה שהכי מפריעה לי זה שהחבר שלי לא מעניק לי מין אוראלי,למרות שאני עושה לו הכול!!!!אבל הוא מצידו,ממש לא,כול פעם יש לו סיבה למה לא,הדבר נורא פוגע בי ומתסכל אותי,במיוחד שאני אוהבת את זה,וזה הדבר העיקרי שעוזר לי לגמור,אני בחורה נקייה ומטופחת,אבל כול זה לא ממש עוזר לי,
    מה לעשות???
    אני מטיחה בו שהוא לא אוהב אותי,אחרת היה עושה זאת
    אני פגועה ומתוסכלת,
    ביחוד שהוא בקרוב יהיה בעלי,אז מה יהיה אז????
    אנה עיזרו לי,אני ממש לא יודעת איך לנהוג בבן זוגי,
    אני מתעמתת איתו על כך המון ,זה לא ממש עוזר לי....
    לתשובתכם הדחופה אודה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם כך אל תרדי לו גם את

טניה ר.
    27/07/2011

הוא מונע ממך משהו שנעים לך, תמנעי גם את ממנו.

זוגיות בנויה על הדדיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוגי מסרב לעשות לי מין אוראלי - תגובה

נטע ידיד
    27/07/2011

אני מבינה את תחושת התסכול שלך הענין הוא שבמין לא נכון להכריח משהו לעשות משהו שהוא לא אוהב. במקום לכעוס נסי לדבר אתו באופן רגוע ולברר מדוע הוא נרתע ממין אוראלי במטרה להבין אותו. אתם אנשים שונים כל אחד אוהב, מרגיש, מתגרה בדרך אחרת, עליך ללמוד לכבד את רצונותיו והוא את שלך. נסו למצוא דרך אחרת שתענג אותך במידה והוא אינו מעוניין במין אוראלי. אין קשר בין הרגשות שהוא חש אליך לרתיעה שלו ממין אוראלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו