מעוניינת ללמוד עוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת ללמוד עוד
    ג'ין
    10/01/2008

אני בת 22 ואני פעילה מינית מזה 6 שנים.. לאחרונה אני מרגישה שלא קיים משהו או מישהו שיכול לחדש לי משהו בסקס.. אני משתעממת ולכן החלטתי ללמוד על הנושא כדי לשדרג את יחסי המין שלי.. איפה אני יכולה למצוא מידע? טיפים? רעיונות חדשים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת ללמוד עוד

הוספת תגובה

• למה לחדש כל הזמן אי אפשר להינות

.
    10/01/2008

מימה שיש? להינות מהאורגזמה עצמה לא מספיק?, לפי מה שאת אומרת את נהנת רק מלהיתנסות במשהו חדש ולא מהסקס עצמו אני מיסתפקת באורגזמה טובה וזהו אני לא חייבת יותר מיזה,כמה היתנסויות מיניות היו לך לא ניראה שהרבה כי לפי מה שאמרת התחלת בגיל 14 זה לא סביר שהיתנסת ביותר מידי גם אם היתחלת בגיל 10...את יכולה לפרט עוד קצת? זה חשוב אם את מפסיקה לגמרה כל פעם שאין משהו חדש אז את תחזרי לאותו מצב בזמן הקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את באמת מחפשת מידע על סקס?

12/01/2008

נפלא שאת רוצה לשדרג ולהתרגש, אך באמת ובתמים חיפשת מידע?!
    העיתונות הכתובה מליאה מדורים, יש ספרים מצויינים והאינטרנט מוצף במידע ורעיונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו