טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 22 ואני פעילה מינית מזה 6 שנים.. לאחרונה אני מרגישה שלא קיים משהו או מישהו שיכול לחדש לי משהו בסקס.. אני משתעממת ולכן החלטתי ללמוד על הנושא כדי לשדרג את יחסי המין שלי.. איפה אני יכולה למצוא מידע? טיפים? רעיונות חדשים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מימה שיש? להינות מהאורגזמה עצמה לא מספיק?, לפי מה שאת אומרת את נהנת רק מלהיתנסות במשהו חדש ולא מהסקס עצמו אני מיסתפקת באורגזמה טובה וזהו אני לא חייבת יותר מיזה,כמה היתנסויות מיניות היו לך לא ניראה שהרבה כי לפי מה שאמרת התחלת בגיל 14 זה לא סביר שהיתנסת ביותר מידי גם אם היתחלת בגיל 10...את יכולה לפרט עוד קצת? זה חשוב אם את מפסיקה לגמרה כל פעם שאין משהו חדש אז את תחזרי לאותו מצב בזמן הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד