מתוסכלת - אורגזמה ללא מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת - אורגזמה ללא מגע
    דני
    22/07/2011

היי, אני בת 28 ומאז שאני ילדה אני מצליחה להגיע לאורגזמה אך ורק באמצעות "טיפוס" - על מוט, דלת או כל דבר שגורם לתחושת מאמץ הטיפוס. אני משוחררת ופתוחה מינית ותמיד ניסיתי עם בני הזוג שלי להגיע לאורגזמה ע"י הדגדגן או אורגזמה וגינלית. לא רק שמעולם לא הצלחתי, אלא אני יכולה לומר שאין לי שום תחושת הנאה בדגדגן או מחדירה שמתקרבת אפילו לתחושה שיש לי בזמן "טיפוס". אני מאוד מתוסכלת ולא מבינה למה אני לא מצליחה להגיע להנאה הזו בשום דרך אחרת. לא מצאתי אינפורמציה בנושא בשום מקום לגבי הסוג הזה של אורגזמה. אני אשמח מאוד לדעת אם יש תשובות בנושא, ואם המשמעות היא שזו הדרך היחידה שבה אני יכולה להנות מינית. התביישתי בזה שנים והחלטתי שאני חייבת לבדוק את הנושא, תודה רבה רבה, כל פיסת מידע תעזור לי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת - אורגזמה ללא מגע

הוספת תגובה

• מתוסכלת - אורגזמה ללא מגע - תגובה

אורית פס
    27/07/2011

לא ברור [ללא אבהנה יסודית] מדוע רק כך את גומרת,יתכן שחויות ראשונות מאד של עוררות וריגוש מיני התרחשו בעת טיפוס ומאמץ וכך נוצר במוחך [ובגופך] קישור בין מאמץ של טיפוס להנאה ואורגזמה.
    הדרך לשנות זאת דורשת תרגול סובלני ומתמיד של אוננות בטכניקות אחרות עד שתלמדי להגיע גם בדרך אחרת. אם לא ילך -גורם מקצועי יוכל לעזור לך בכך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו