12 מיתוסים בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 12 מיתוסים בסקס
    לירון
    23/07/2011

אני קראתי את המאמר המצויין של ד"ר חרותי "12 מיתוסים על סקס" ורציתי לשאול לגבי מיתוס מס' 3 "ביחסי המין, גברים ממאדים ונשים מנוגה", האם יש מחקר שבוצע בתחום המנפץ את המיתוס שנשים נקשרות לאחר קיום יחסי מין ולגבי המיתוס שגברים ונשים אינם יכולים להיות חברים? אשמח לקבל קישור למחקר או את שמו של המחקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    12 מיתוסים בסקס

הוספת תגובה

• נשים נקשרות יותר מגברים לאחר סקס

ליבי
    24/07/2011

גם אני אשמח לקרוא את המחקר שטוען כי אין הבדל בין המינים לגבי ההיקשרות לאחר קיום יחסי מין. תמיד חשבתי שנשים נקשרות יותר מגברים לפחות עד שראיתי "סקס בעיר הגדולה" סמנתה ממש לא היתה נקשרת לגברים שהיא היתה שוכבת איתם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם יודעים שנשים מתאהבות מסקס

לירון
    27/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 12 מיתוסים בסקס - תגובה

30/07/2011

לא כל עובדה מאומתת מחקרית, אבל יש ספרים ועבודות רבים המבוססים על סקרים מעמיקים בקרב אוכלוסיות שונות המצביעים על ההבדלים הפיזיים, רגשיים, נפשיים וכן הלאה בין גברים לבין נשים.

בכל אופן, בכל כלל יש יוצאים מן הכלל בייחוד בנושא המיני.

ולגבי מיתוסים... הרי הם נוצרו כדי לנפץ אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

שי
    02/08/2011

כסטודנט לתקשורת אני יכול לציין את קלנר שטוען במאמרו כי התקשורת והתרבות מעצבים את זהותו של אדם ומסייעת בעיצוב השקפת עולמו וערכיו. ויתקנו אותי מנהלי הפורים אם אני טועה אבל, יכול להיות שהמיתוסים שאנו מאמינים בהם בנושא מין ומיניות נובעים בין היתר מההשפעה שיש לטלוויזיה עלינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו