טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני קראתי את המאמר המצויין של ד"ר חרותי "12 מיתוסים על סקס" ורציתי לשאול לגבי מיתוס מס' 3 "ביחסי המין, גברים ממאדים ונשים מנוגה", האם יש מחקר שבוצע בתחום המנפץ את המיתוס שנשים נקשרות לאחר קיום יחסי מין ולגבי המיתוס שגברים ונשים אינם יכולים להיות חברים? אשמח לקבל קישור למחקר או את שמו של המחקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אני אשמח לקרוא את המחקר שטוען כי אין הבדל בין המינים לגבי ההיקשרות לאחר קיום יחסי מין. תמיד חשבתי שנשים נקשרות יותר מגברים לפחות עד שראיתי "סקס בעיר הגדולה" סמנתה ממש לא היתה נקשרת לגברים שהיא היתה שוכבת איתם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כסטודנט לתקשורת אני יכול לציין את קלנר שטוען במאמרו כי התקשורת והתרבות מעצבים את זהותו של אדם ומסייעת בעיצוב השקפת עולמו וערכיו. ויתקנו אותי מנהלי הפורים אם אני טועה אבל, יכול להיות שהמיתוסים שאנו מאמינים בהם בנושא מין ומיניות נובעים בין היתר מההשפעה שיש לטלוויזיה עלינו.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד