טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני ענבל בת 21 ויש לי חבר מזה שנה ושלושה חודשים. תמיד אמרו לי שהיופי זה לא הכול אז אחרי הרבה יחסים כושלים החלטתי לתת הזדמנות לאופי. ואז פגשתי את החבר שלי. הוא בחור ממש מקסים ונמשך אלי ברמות מטורפות ואני לא בהתחלה עוד היחסי מין היו בסדר עכשיו הגעתי לשלב שאני לא חושקת בו מינית אלא אם אני שותה אלכוהול.וכשאנחנו כן שוכבים שזה לא הרבה אני לא מרטיבה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תבדקי אם את מעונינת בהמשך הקשר בניכם. אלכוהול הוא לא פתרון נכון ובודאי לא למשך זמן. אינך אמורה לסבול בקשר. במידה ואת מעונינת בקשר תתחילו לעבוד על הזוגיות והמיניות שלכם, תסבירי לו מה את אוהבת, אך את רוצה שהוא יגע בך ותלמדי אותו לעורר אותך. כל זאת בתנאי שאת משוכנעת שאת מאד רוצה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מאד רוצה בקשר הזה לכן אני שואלת ומחפשת פתרון.. אבל גם כשהוא מעורר אותי מינית אני לא מרטיבה אנחנו משתמשים בג'ל אבל זה הגבר הראשון שזה קורה לי איתו... האם יש מה לעשות?
ראי את מעשיהו כלא תקין אך עם זאת אין מקום לטרגדייה . כמדומני הבעייה ניתנת לפתרון והיא יכולה להיות ממך , כלומר דרך התנהגותך תחווי סדר בכל הנעשה בחייך שימי לב לאורך השרשרת התגובות מה עשה לך טוב בסיפור. ןמה בדיוק זה גרם לך להרגיש . זיכרי : "תמיד חצי כוס המלאה"
חיים סלומון
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד