לא נמשכת לבן זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבן זוגי
    ענבל
    25/07/2011

שלום! אני ענבל בת 21 ויש לי חבר מזה שנה ושלושה חודשים.
    תמיד אמרו לי שהיופי זה לא הכול אז אחרי הרבה יחסים כושלים החלטתי לתת הזדמנות לאופי. ואז פגשתי את החבר שלי. הוא בחור ממש מקסים ונמשך אלי ברמות מטורפות ואני לא בהתחלה עוד היחסי מין היו בסדר עכשיו הגעתי לשלב שאני לא חושקת בו מינית אלא אם אני שותה אלכוהול.וכשאנחנו כן שוכבים שזה לא הרבה אני לא מרטיבה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת לבן זוגי

הוספת תגובה

• לא נמשכת לבן זוגי - תגובה

נטע ידיד
    27/07/2011

תבדקי אם את מעונינת בהמשך הקשר בניכם. אלכוהול הוא לא פתרון נכון ובודאי לא למשך זמן. אינך אמורה לסבול בקשר. במידה ואת מעונינת בקשר תתחילו לעבוד על הזוגיות והמיניות שלכם, תסבירי לו מה את אוהבת, אך את רוצה שהוא יגע בך ותלמדי אותו לעורר אותך. כל זאת בתנאי שאת משוכנעת שאת מאד רוצה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענבל
    27/07/2011

אני מאד רוצה בקשר הזה לכן אני שואלת ומחפשת פתרון.. אבל גם כשהוא מעורר אותי מינית אני לא מרטיבה אנחנו משתמשים בג'ל אבל זה הגבר הראשון שזה קורה לי איתו... האם יש מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל יקרה

חיים
    29/07/2011

ראי את מעשיהו כלא תקין אך עם זאת אין מקום לטרגדייה .
    כמדומני הבעייה ניתנת לפתרון והיא יכולה להיות ממך ,
    כלומר דרך התנהגותך תחווי סדר בכל הנעשה בחייך
    שימי לב לאורך השרשרת התגובות מה עשה לך טוב בסיפור.
    ןמה בדיוק זה גרם לך להרגיש .
    זיכרי : "תמיד חצי כוס המלאה"

חיים סלומון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו