שתי שאלותת דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלותת דחוף!
    אנונימי
    26/07/2011

הראשונה היא יש מצב שאני וחברה שליי שוכבים הרבה זמן בלי קונדום ויכולה להיות אפשרות של הדבקות במחלה כלשהיא אחרי אם שתינו נקיים!?

השניה היא אני לא מצליח לגרום לחברה שלי לגמור היא אומרת שהיא נהנת והכול אבל לא מצליחה להגיע למצב של אורגזמה וגמירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלותת דחוף!

הוספת תגובה

• שתי שאלותת דחוף! - תגובה

נטע ידיד
    27/07/2011

מחלות מין עוברות גם כאשר בני הזוג נקיים אין קשר בין הדברים לכן כדאי שתבדקו בכדי שתדעו בודאות שאין לאף אחד מכם מחלת מין. באשר לגמירה, האם החברה שלך מאוננת? האם היא מגיעה לאורגזמה באוננות? במידה וכן היא יכולה להנחות אותך, עליכם לשוחח על כך בפתיחות ולקוות שעם שיח פתוח והנחייה נכונה היא תגיע לאורגזמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגמירה

אנונימי
    27/07/2011

חברה שלי לא מאונננת ואין לה מושג בענין לדעתי הגורם הזה מוריד את החשק המיני ואת רמת יחסי המין? מה אפשר לעשות במקרה כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגמירה - תגובה

30/07/2011

האם אתה בטוח שהיא אינה מאוננת? מהי לדעתך הסיבה?

זה גם מצביע על עמדות שיש לה לגבי מין ומיניות. אני מציע שתקנה לה את הספר - "לעצמך - מיניות האישה" של לוני ברבך-גרפילד או "לנשים בלבד" של ברמן, על מנת שתעשה צעד ראשון בינה לבין המיניות הנשית שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו