מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה.
דוד05/08/2011אני מקווה שזה יעבוד...
בעלי קצת מתבאס שגומרים את הסיפור מהר.
אבל אני מקווה שאצליח להשתנות עם הזמן...
בכל אופן תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפסיקה להנותדוד30/07/2011
למה בכל פעם שאני חושבת שבעלי גמר אני מפסיקה ליהנות?
האם זה בעיה?
והאם אנחנו יכולים לגמור פעמים, ואם כן אז איך לגרום לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפסיקה להנות - תגובה
נטע ידיד30/07/2011הסיבה לכך טמונה במחשבות שלך, איני יודעת מה את חושבת באותו רגע שגורם לך להפסיק להנות בכל מקרה ברור שאינך מרוכזת בהנאה שלך. כדי להנות תתחילי להתרכז בהנאה שלך וכך תוכלי להמשיך ולהנות גם לאחר שהוא גומר. אתם יכולים לגמור פעמים ויותר אלא שגבר זקוק למנוחה בין פעם לפעם ככל שהגיל שלו עולה כך הפרש הזמן בין היכולת להגיע לזקפה מפעם אחת לשנייה הולך ועולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה זה לא עובד.
דוד31/07/2011א. תודה על התגובה המהירה.
ב. אחרי שגמרנו פעם אחת יורד לי החשק לגמרי. (אפילו שבעלי מעוניין להמשיך, דווקא אני זאת שירד לה החשק.)
ואפילו שהוא מנסה להמשיך להשתפשף לי בנרתיק, זה רק מציק לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה זה לא עובד. - תגובה
נטע ידיד04/08/2011אין שום סיבה שתמשיכו אם זה מציק לך, חיכוך יתר באזור יכול להעלות את רמת הרגישות גם בכיון השלילי ולא רק החיובי. בכל מקרה נראה לי שחשוב שתתחילי לעבוד על המחשבות שלך וללמוד להחליף מחשבות שליליות בחיוביות. זה לא תמיד טיפול מיני יכול בהחלט לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין מחכה לתשובה
דוד02/08/2011תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי עזרה
mosha03/08/2011תגידי לו שיעזור לגרות אותך עם האצבעות ...זה משלים את הסקס ונהנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו לא זו הבעיה.
דוד05/08/2011מה שאני מתקשה זה להמשיך את הסקס אחרי שנדמה לי שבעלי גמר.
פשוט יורד כל החשק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקלחו
mosha08/08/2011ותרעננו את הסקס תגישי קפה עם עוגת קצפת שימי לו על הפין קצפת ותלקקי זה יתן גירוי וסטרט מחדש...תשדרגו יש המון דרכים לא נעים לי לפרט....בהצלחה ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ להנות
mosha09/08/2011אני מכיר את הבעיה שבעלך גומר הוא כבר לא משקיע ולא מגרה אותך כי הוא גמר כבר וזה לא עומד זקוף אז תבקשי ממנו שיעשה עם האצבע יגרה אותך שתגמרו יחד...חוצ מזה רצוי הרבה משחק מקדים להיתחרמן טוב לענג א את השני בכל מני דרכים ואז להגיע לחדירה....כך זה אצלי ..בהצלחה יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)