מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלכס12/01/2008
שלום.
אני חייל בן 20. בתול.
ונוהג לעשות הרבה ביד כי אני מרגיש צורך. לאחרונה ניהתה לי חברה וכנראה עוד כמה שבועות נתחיל לקיים יחסי מין.
אבל יש משהו שמטריד אותי.. אני כל חיי נהגתי לאונן דיי הרבה. חבר שלי אמר לי שאם אני מביא ביד יותר מדי אז יש סיכוי שאני לא ארגיש כלום בזמן הסקס האמיתי עצמו.
בקשה תגידו לי שזה לא נכון.. ואם כן אז איך אפשר לפתור את זה???אם אני אפסיק לאונן בנתיים זה יעזור???
תודה מראש לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגלתי לגמור באוננות...
15/01/2008הופ הופ טרה לה לה גדלתי בשנה... :)
עניתי לך לפני כמה ימים כשעוד היית בן 19...
הנה התשובה לנוחיות הקוראים:
בהחלט יכול להיות שהרגלת את עצמך לסוג מסויים של גירוי, כי עובדה שאתה כן נהנה מבחינה מינית בדרכים שאינן משגל. ייתכן שבחדירה אתה משתמש בקונדום, אשר גם הוא לכשעצמו מפחית את התחושה וההנאה.
האם אתה נהנה במשגל? מהאינטימיות, מהתחושה שאתה בנרתיק, אבל מתקשה לגמור? האם אתה מבלבל בין הנאה מינית לבין יכולת לשפוך/לגמור? כדאי שתחדד בינך לבין עצמך נקודות אלו במשגלים הבאים. הכי חשוב זה להנות וזה נראה לי שקורה (לפי מה שאתה מתאר על אוראלי וידני...).
בכל מקרה, ניתן לשנות את ההרגלים למצב בו תוכל לגמור גם בחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אמר שהוא בתול
מישהי17/01/2008אז אם אתה דואג לפעם הראשונה שלך עם הבת זוג שלא תצליח לתפקד כי אתה רגיל לאונן אז לפחות שלוש או ארבע ימים לפני שאתה מתכנן לשכב עם הבת זוג שלך (חדירה מלאה) אל תאונן בכלל!!!
יכול להיות שהפעם הראשונה לא תיהיה מוצלחת, ואולי אפילו תגמור מהר מדי, אבל עם הזמן תצטרך לעבוד על זה וללמוד להתאפק לפני האקט ולמשוך את האקט לאורך ששתכם מרוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לשגע את עצמך......
יואל17/01/2008לא כל הגברים דומים, לא כל הנשים דומות.
מספר המשתנים כל כך גדול שעד שלא תנסה לא תדע.
אבל, דבר ראשון אתה צריך להרגע......ולהנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)