מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעייתית ביותרשבוז עד הסוף04/05/2007
טוב אני הולך להנחית עכשיו שרשרת בעיות ומקווה שזה יפתור את הכל.
אני בן 21 סך הכל היו לי כמה בנות בחיים אבל כל פעם לא הגענו עד הסוף גם בקשרים ארוכי תווך וזה מהפחד שלי שאיברי לא יעמוד בזמן. הבעיה כשלעצמה נובעת מהעובדה שאיברי קטן יחסית ברוחב ובאורך ואני מתפדח להוריד את התחתונים מולה לפני שהוא זקוף.. דבר גורר דבר ואני מגיע למצב שאני מנסה להמנע מסקס כדי לחסוך את הפדיחה שלא יעמוד או משהו כזה (כבר היה מקרה שפתחתי את הקונדום וצנח לו הזלזל).
כשאני שם את הקונדום אני רואה שהאיבר יחסית דק (יש עוד מלא חלל ריק בקונדום) ואני מפחד שאני לא אוכל לספק אותה כראוי או בכלל שהוא לא יעמוד לי מתי שאני אצטרך. אני לא שלם עם איבר המין שלי ואני יודע שאני לא יכול לעשות איתו כלום. מצד שני פיתחתי סוג של טינה כלפי העניין ואני מגיע למצב שאני עם מישהי חדשה ולא זורם עד הסוף למרות שהיא רוצה כי אני מפחד שיקרה משהו לא נעים כדוגמת הנ"ל.
אין לי בעיות זקפה בסך הכל (חוץ מאחרי אלכוהול שאני לא מתפקד כמעט) ואני כבר נואש לטיפ. הייתי בפורומים לא עזר ניסיתי מאמרים לא עזר. אני צעד אחד לפני דכאון מעצמי.
הבחורה שאני איתה עכשיו רוצה ואני לא נותן כי אני מפחד שתיהיה פדיחה כזאת או אחרת .. מה לעשות ואיך לגרום לזה להפתר? (הרוחב במצב עמידה ממש מטריד אותי)...
עשיתי הכל חוץ מפנייה לרופא מומחה וייעוץ אצל פסיכולוג.
תודה מראש ואני מקווה שכל שאלותי יענו גם לגבי העובי וגם לגבי הזקפה עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי הכל חוץ מפנייה לרופא מומחה
ד``ר עידן מיליצ`ר04/05/2007אתה יודע יש בדיחה על פרסי אחד שמתלונן לאלוהים שייתן לו פעם אחת לזכות הלוטו. הוא אומר לה' שהוא עשה הכל....הכל, ולא מצליח לזכות. אז ה' אומר לו: " תגיד קנית פעם כרטיס??!!".
אתה מבין??! חוץ ממך ומתחושותיך, שאין אני מזלזל בהן, משהו מקצועי ראה? איבחן? קבע?.
פנה לייעוץ מקצועי ותרגיש הרבה יותר טוב!!
עידן מיליצ'ר
נ.ב. תתחיל עם אורולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שבוז עד הסוף04/05/2007אני אקבל את עצתך למרות שקיוותי לקסם שיפתור את הבעיות בלי ללכת לשום מקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הייתי קוסם.....
עידן מיליצ'ר04/05/2007הייתי נכנס לפוליטיקה....
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)