חוסר חשק מיני.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני.
    אוריאל
    03/08/2011

שלום רב. אני נשוי כבר שנתיים וחצי עם ילדה.
    לאישתי אין שום חשק מיני. היא מעולם לא גמרה והיא לא נהנת מהסקס, רק מהקרבה, החיבוקים, הרומנטיקה. אני מרגיש שכל מה שקשור לסקס ולא לרומנטיקה מעורר אצלה דחייה. ( היא אף פעם לא אוננה, היא אומרת שזה מגעיל אותה.. )
    אנחנו שוכבים בערך פעמיים בשבוע, והיא מסכימה בשביל לספק אותי אבל היא לא נהנית מזה בכלל. למרות שאני משתדל להאריך במשחק מקדים- היא אף פעם לא נרטבת כמו שצריך.
    אנחנו מדברים על זה, היא מבינה שזו בעיה אבל אין לה חשק לטפל בזה- לא מפריע לה שהיא לא נהנית ולא יודעת מה זה אורגזמה..
    האם הבעיה היא פסיכולוגית או ביולוגית? האם סקסולוג יכול לעזור או שצריך לעבור עוד תהילכים מקדימים לפני זה?
    ועוד משהו- היא לוקחת סרזט למניעת הריון- זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני.

הוספת תגובה

• אם אפשר לענות לי בבקשה

אוריאל
    04/08/2011

זה דחוף אני חסר אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני. - תגובה

נטע ידיד
    04/08/2011

חוסר חשק מיני נובע לרוב כתוצאה מבעיות רגשיות ולא כתוצאה מבעיו פיסיות לכן פנייה למטפל מיני יכולה בהחלט לקדם את הנושא.
    ידוע כי גלולות יכולות לפגום ברמת החשק המיני על אף שאיני בטוחה שזה נכון במקרה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אוריאל
    04/08/2011

אם זה עניין רגשי ולא פיזיולוגי אז לא כדאי לעבוד על זה קודם לבד או עם פסיכולוג רגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

נטע ידיד
    04/08/2011

לבד זו אפשרות, גם הפסקת גלולות זו אפשרות. עדיף בכל מקרה לקחת טיפול סקסולוגי ולא פס' במקרה ואתם מחליים על טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו