מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי בעיה ומאד אשמח לתגובהשלומית04/05/2007
זה התחיל לפני 3 שנים כאשר הייתי בגיל 17 אוננתי בזרימת המים שבאמבטיה מאותו זמן פשוט הדגדגן שלי הפך להיות אדום אפילו בורדו מרוב אדמימותו חיכיתי שעה שעתיים האדמימות לא עברה סבלתי כך 3 חודשים ואף יותר מאדמימות ונפיחות אני ממש ניבהלתי מעולם לא קרה דבר משונה כזה זהכל כך הציק אבל הבושה גברה מעל הכל!!!
לאחר 3 חודשים האמומיות פחתה זאת כמובן אחרי שהתיעצתי קצת ושמתי משחות וג'ל אלוורה שטפתי עם מים קרים המון!! להרגיע את המקום ומאותו זמן מעולם לא אוננתי לא קיימתי יחסי מין
אוליי פעמיים שבהם לא קרה כלום ואז פעם אחת כאשר הייתי עם חבר שלי
וקרה ששכבנו ושוב!!!! אותו מקרה נפיות בדגדן עצמו הוא מציק ואדום הלכתי לרופאה היא אמרה שהיא לא רואה משהו מיוחד ונתנה לי משחות למינהם אבל כלום!!! זה לא עובר
שאלתי בעוד פורום של סקסולוגיה ואמרו לי שאולי זה צ'יסטה אבל אין קשר כי זה לא נגרם בעיקר מיחסי מין אלא מהנאה לאו דוקא של יחסים התענה השניה הייתה מבנה של דגדגן לא רגיל מגיל 14 אני עושה את הדברים האלה ומעולם לא קרה המקרה הזה של אדמומיות ונפיחות העניין מאד מציק והייתי רוצה לקבל תשובות אני כה מתביישת מרופאים וסתם כך אני נורא ביישנית בנושא הנ"ל אם תוכלו לעזור לי
בברכה שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות ונפיחות בדגדגן...
04/05/2007שלומית תודה ששיתפת אותנו.
בעת ריגוש מיני איברי המין גדושים בדם וזה מתבטא באדמומיות ונפיחות. אצלך זה נמשך מעבר לכך, וכנראה לא קשורה דווקא בעוררות מינית. האם זה מציק לך? מגרד? כואב?
יתכן ומדובר בפטרת נלווית או משהו שקשה להעריך אותו ללא בדיקה. מציע שאם התופעה חוזרת, מציקה (פיזית) או מלחיצה - תגשי לרופא/ת נשים, בעלת מודעות לנושא הבריאות המינית. התגברי על מחסום המבוכה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
שלומית06/05/2007העניין הוא כזה כאשר יש איזה ריגוש מיני אז פיתאום הוא מתנפח מציק ואדום, כואב לא זה לא כואב הלכתי לרופאה כמה וכמה פעמים והיא טענה שהיא לארואה כלום כך שכבר לנסות דיי התייאשתי פיטריה אנני חושבת שישי כי זה לא קורה בזמן קיום יחסים רק בעת אוננות!!!! ושנים ההיתי ככה!!! פתאום יום אחד זה קרה לי כפי שתיארתי מלכתחילה איך אני כבר 3 שנים סובלת מזה זה בה וחוזר כל פעם לאחר ריגוש מיני האם כל חיי אני אסבול מהתופעה אני כבר ממש מיואשת מהנושא וזה כה מציק ורופאים ניסיתי ואין פיתרון וזה כה מציק!!! אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי אני יודעת שמה שמעט מרגיע זה כאשר אני שוטפת עם מים קרים וזה ריגעי ניסיתי כל מיני משחות אך לשווא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אינככם מגיבים זה ממש חשוב!!!!
שלומית07/05/2007ואני אובדת עצות בבקשה זה חשוב ודחוף!!! צריכה עצת רופאה מומחת כפי שנראה המקרה שליהוא דיי נדיר!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי ד"ר כהנא תגיב...
09/05/2007לי אין עצות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי
ידיד טוב07/05/2007לא משנה מה תחליטי לעשות אם זה לבגוד איתו או לעזוב את העבודה
תעשי הכל שבעלך והילדים לא ידעו מזה זה מאד פוגע בעיקר בילדים.....
ואולי תנסי לדובב את בעלך אולי לקחת קצת חופש , לשלוח את הילדים לאנשהוא ולהנות מסופשבוע רומטי לבד בבית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי
ניב08/05/2007שלומית את יכולה לשים לפני טמפון אם יוגורט לרכך שמן שקדים ולהיות מגורה ולא לסגור רגלים להיות משוחררת ולהיזהר שלא יהיה אבר מין לא סטנדרטי גדול כי זה יכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן רגשות אשם ובושה
ד''ר חגית כהנא10/05/2007שלומית היקרה
היית אצל רופאת נשים שלא ראתה שום דבר חריג ואני נוטנה להאמין שאכן כך הוא.
כאשר מאוננים ובעיקר כאשר מגיעים לאורגזמה יש גודש של כלי דם ותחושת נפיחות בדגדגן .
זהו תהליך נורמלי.
מצד אחד את מאוננת מגיל צעיר אך מצד שני את מתארת הרבה בושה .
אני חושבת שכדאי לקבוע פגישת יעוץ עם רופאת נשים רצוי שתהיה גם סקסולוגית כך שתוכל לבחון את המצב הפיזי ולתת לך כמה הסברים לשאלות שמטרידות אותך.
נדמה לי שהבעיה קשורה יותר לבושה מלרפואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)