האם אפשר להכנס להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להכנס להריון?
    אני
    06/08/2011

אם התמזמתי עם מישהו, ואני הייתי עם תחתונים ומכנסי גינס, האם יש סיכוי קלוש ביותר להריון? (יש מצב שזה היה בזמן ביוץ).

גם הוא לא התפשט, אבל יש מצב שהוא הכניס את היד שלו לאזור הירך בערך. (לא היה מגע ישיר בין אברי המין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר להכנס להריון?

הוספת תגובה

• האם אפשר להכנס להריון? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/08/2011

אין מצב!!! ממה שאת מתארת....אין מצב!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעת הריון

רוני
    07/08/2011

ככה ממש לא, העניין שאת צריכה לזכור שאם את תתחילי לקיים יחסים מלאים או לעשות דברים בלי בגדים כבר יתחיל להיות יותר סיכוי להריון שככל שאני מבינה הוא לא רצוי.
    כדאי לחשוב על גלולות כדי להמנע ממצבים של לחץ ושתהיי רגועה עם עצמך לפחות בקטע של הריון (כמובן שגם קונדום הוא חשוב למנוע מחלות) אני במקומך הייתי הולכת להתיעץ עם גניקולוג כלשהו כי יש גלולות עם מינונים נמוכים שגם לא גורמים לתופעות לוואי כמו פליים שאני לוקחת, כדאי לבדוק את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו