אשתי חסרת חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי חסרת חשק
    אריק
    08/08/2011

אנו זוג נשוי, צעיר ובריא (בני 28). בתחילת הקשר הסקס היה נפלא ובתדירות די גבוהה. לאחר שתי לידות באופן טבעי היינו עסוקים יותר בילדים/לימודים/עבודה והתדירות פחתה. אלא שלאחרונה אשתי איבדה כל חשק והיא מרגישה מאוד אשמה בקשר לזה. חשוב לי לציין שהיא נהנית מאוד מהיחסים האינטימיים (כשזה קורה. אני מאוד אוהב לענג אותה והיא תמיד גומרת ואפילו די מהר) וגם אוהבת אותי מאוד. לטענתה פשוט אין לה "רעב" לזה.
    שנינו די מתוסכלים. אנא עצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי חסרת חשק

הוספת תגובה

• אשתי חסרת חשק - תגובה

נטע ידיד
    08/08/2011

נשמע שהמיניות ביניכם טובה. לעיתים חוסר חשק יכול לנבוע מהמצב הלחוץ בו חיים, אני מבינה שיש לכן שתי ילדות צעירות, זה מעייף לרוץ אחריהן כל הזמן. במידה ואשתך עובדת אזי היא בעצם מתפקדת בכמה מישרות. נסה להבין אותה לבדוק אם היא עייפה מאד, תנסה לראות איך אתה יכול לתרום לכך שתהיה לה הקלה בבצוע המטלות השוטפות, קח אחריות על מטלות שהיו כמעט ואך ורק שלה, תעשה למענה דברים שיגרמו לה להרגיש שאתה אתה ולצידה ועוזר לה בכל ויתכן והבעיה תפתר.
    עליך להבין שיש שנים שבהן האנרגיה המינית עשויה לרדת עקב השקעה אנרגטית בבית, בילדים בעב' ואחכ היא עשויה לעלות חזרה. בכל מקרה נסו לגוון בחיי המין שלכם ובחלוקת התפקידים שביניכם ויתכן שהבעיה תעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו