שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    09/08/2011

חבר שלי ואני לא מקיימים יחסי מין וחבר שלי מתוסכל מזה וטוען שיש אקטים שונים ולא חיבים לבצע חדירה מלאה.
    אני באה מחינוך דתי מאוד ולכן לא מכירה וחסרת ניסיון.
    האם יש לכם הצעות?
    וגם קשה לי עם זה שהוא טוען שאנחנו לא עושים מספיק.

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שירה

mosha
    09/08/2011

יש מין אוראלי תעזרי בידיים עם הלשון ..זה מביך בהתחלה אבל בסוף שזמגיע השמיים הם הגבול...מקוה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אורית פס
    15/08/2011

חברך צודק -לא חייבים לבצע חדירה,מאחר וכדתיה אני מניחה שקיבלת חינוך מיני המדגיש צניעות וכיום את עם חבר להבנתי חילוני-כדאי לך להיפתח למה שהחבר יכול ללמדך,כדי לצמצם פערים בענין הניסיון שחסר לך כדאי לך לעיין במדריך מין או באינטרנט ולשפר את הידע שלך בתחום המיני,זה תמיד מועיל...משפר ביטחון עצמי ומגביר הנאה מינית..ואז ,,כשתהני יותר אולי תרצי יותר וגם החבר יהיה מרוצה..בכל אופן התדירות צריכה להיות פשרה של מה שרוצה כל אחד מכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו