מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהרימה09/08/2011
יש לי בעיה והיא כזו.. אני לא יכולה לגמור מחדירה.. לרוב זה לא מפריע לי אנינ נהנת מסקס גם בלי האורגזמה הגדולה בסוף.. ודרך אגב לאורגזמה אני תמיד תמיד מצליחה להגיע לבד תוך כמה דקות.. אבל אם בן זוג אני אף פעם לא הצלחתי..
עכשיו יש בן זוג חדש.. שהוא לא מצליח להגיע לשיא בלי שאני אגמור
יש נשים שקוראים לזה - הדבר הכי טוב שקרה להם.. לי זה בעיה חמורה...
הוא טוען שכאשר אישה גומרת זה גורם להתכווצות של הנרתיק או חמשהו ושזה מה שמדליק אותו וגורם לו לגמור..
חשוב לי שהבן זוג שלי יגמור שהוא יהנה.. בדיוק כמו שחשוב לו.. אבל הוא כן יצליח לגמור אם אני אצליח לגמור.. אבל אך עושים את זה בדיוק?
אז השאלה שלי מתמצא ב.. אך לעשות שאני אגמור מחדירה..
יש תנוחות מסויימות.. מה עושים?
אני אבודה עצות.. אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רימה
mosha09/08/2011אני הייתי משתמש עם שמן תינוקות זה יוצר מין שפשוף עדין לדגדגן לדעתי ...כך אני עשיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
רימה09/08/2011אני השתמשתי בחומר סיכה.. (לשמן תינוקות יש תגובה אחרת?)
גם הבן זוג שלי מגיב כאילו זה מעליב אותו שאני לא רטובה טבעית..
גבר באמת יכול להרגיש עם האיבר שלו את האישה גומרת...
ניסיתי לזייף (אני טובה בלזייף) והוא הרגיש שאני לא גמרתי...\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרימה
mosha10/08/2011תבקשי ממנו עזרה עם הלשון /אצבעות ..הוא יעזור לך אני מאמין....ואם זייפת והוא הרגיש....אז את לא טובה בלזייף...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
נטע ידיד14/08/2011כדי שבן זוגך יגמור את לא חיבת לגמור מחדירה, את יכולה לכווץ את הנרתיק ולהרפות אם זו הבעיה שלו, לדעתי הבעיה מורכבת יותר והיא יותר פס'. באשר לך רק כ20% מהנשים גומרות מחדירה השאר מגירוי הדגדגן כך שזה באמת לא משמעותי כיצד ואיך גומרים מה שחשוב זה שתוכלו להנו ביחד ושתוכלי ללמד אותו לגרות אותך כפי שאת מגרה את עצמך ולהגיע בדרך זו לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)