עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    רימה
    09/08/2011

יש לי בעיה והיא כזו.. אני לא יכולה לגמור מחדירה.. לרוב זה לא מפריע לי אנינ נהנת מסקס גם בלי האורגזמה הגדולה בסוף.. ודרך אגב לאורגזמה אני תמיד תמיד מצליחה להגיע לבד תוך כמה דקות.. אבל אם בן זוג אני אף פעם לא הצלחתי..

עכשיו יש בן זוג חדש.. שהוא לא מצליח להגיע לשיא בלי שאני אגמור
    יש נשים שקוראים לזה - הדבר הכי טוב שקרה להם.. לי זה בעיה חמורה...

הוא טוען שכאשר אישה גומרת זה גורם להתכווצות של הנרתיק או חמשהו ושזה מה שמדליק אותו וגורם לו לגמור..

חשוב לי שהבן זוג שלי יגמור שהוא יהנה.. בדיוק כמו שחשוב לו.. אבל הוא כן יצליח לגמור אם אני אצליח לגמור.. אבל אך עושים את זה בדיוק?

אז השאלה שלי מתמצא ב.. אך לעשות שאני אגמור מחדירה..

יש תנוחות מסויימות.. מה עושים?
    אני אבודה עצות.. אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• רימה

mosha
    09/08/2011

אני הייתי משתמש עם שמן תינוקות זה יוצר מין שפשוף עדין לדגדגן לדעתי ...כך אני עשיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל...

רימה
    09/08/2011

אני השתמשתי בחומר סיכה.. (לשמן תינוקות יש תגובה אחרת?)
    גם הבן זוג שלי מגיב כאילו זה מעליב אותו שאני לא רטובה טבעית..

גבר באמת יכול להרגיש עם האיבר שלו את האישה גומרת...

ניסיתי לזייף (אני טובה בלזייף) והוא הרגיש שאני לא גמרתי...\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רימה

mosha
    10/08/2011

תבקשי ממנו עזרה עם הלשון /אצבעות ..הוא יעזור לך אני מאמין....ואם זייפת והוא הרגיש....אז את לא טובה בלזייף...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

כדי שבן זוגך יגמור את לא חיבת לגמור מחדירה, את יכולה לכווץ את הנרתיק ולהרפות אם זו הבעיה שלו, לדעתי הבעיה מורכבת יותר והיא יותר פס'. באשר לך רק כ20% מהנשים גומרות מחדירה השאר מגירוי הדגדגן כך שזה באמת לא משמעותי כיצד ואיך גומרים מה שחשוב זה שתוכלו להנו ביחד ושתוכלי ללמד אותו לגרות אותך כפי שאת מגרה את עצמך ולהגיע בדרך זו לסיפוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו