מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת אוניםשחר14/01/2008
שלום,
אנחנו זוג דתי, נשואים מזה 10 חודשים ולפני החתונה לא קיימנו יחסי מין, אבל מאוד חיכינו לזה. אבל באופן לא צפוי נוצר מצב שעכשיו כאנחנו יכולים לקיים יחסים, אנחנו לא עושים זאת על בסיס יומי ( כאשר רק שבועיים בחודש אנחנו יכולים לעשות זאת מטעמי נידה). וגם כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מרגישה שבעלי עושה זאת מתוך רצון לרצות אותי ולא מתוך תשוקה כלפיי. הרבה פעמים לא עומד לו ואז אני מתייאשת, מאוכזבת וכועסת. אני מרגישה שיחסי המין הפכו לעול עבורו ולא למשהו שרוב הגברים משתוקקים לו. אני מאוד מאוכזבת וחסרת אונים שהמצב יישאר כך, אחרי הכל, זה משפיע מאוד על הזוגיות שלנו למרות שאנחנו פתוחים ומדברים על הנושא.
בבקשה עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו אוהבי שמטפלים בנו.
יואל14/01/2008תנסי להיות היוזמת ותעלי עליו את (לאחר שאת מוודא שהוא "זקוף").
חוץ מזה תדאגי שיהיו מים חמים בדוד. אתם דתיים והוא צריך להתקלח לאחר מכן וליטול ידיים.
אנחנו בחורף לא לשכוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואל מאמי..
לינדה15/01/2008תאמין לי יש מצבים בהם גם אם האישה יוזמת מין הגבר נשאר יחסית אדיש ואני לא מתכוונת לאיבר מינו אלא צורת שיתוף הפעולה וההתלהבות.....כך שזה די מוריד מהחשק ובכלל נשים גם אוהבות שהגבר הוא זה שיוזם והיא משחקת אותה כנועה....ובקשר לחורף מאוד קשה לשכוח שזה חורף עם הקור המקפיא הזה....אבל לפחות יש תירוץ להתחמם ביחד עם החום גוף המטריף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נהנות יותר כשהם למעלה זה בדוק
.15/01/2008אם היא מעדיפה לישכב בשקט וזהו שלא תצפה לכלום אוטומטית,אם אתן יכולות ליהיות אדישות למה שאנחנו כל הזמן ניזום?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר....
לינדה15/01/2008שאם אישה לא אוהבת חדירה כשהיא למעלה היא אדישה אין שום קשר.....אפשר לנשק ולמזמז כשהאישה מלמעלה ואת החדירה להשאיר תנוחות אחרות.....אדישות הורגת משני הצדדים ואני אישית לא עושה לבנזוגי מה שלא היתי מצפה שלא יעשו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינדה אם את אומרת את יודעת - אבל
יואל15/01/2008מדובר הרי בזוג צעיר וחסר ניסיון.
היא בטח מצפה שהוא יעשה את כל "העבודה". אחרי התכלס כוון שהוא דתי (ומה לעשות זאת ההלכה), הוא צריך לקום לשתוף את עצמו וליטול ידיים ואז לחזור "ערום וקפוא" למיטה ואז היא כבר לבושה וחמה ולא כל כך רוצה שהוא ייגע. ואני לא צריך להזכיר שחורף.
זה לגמרי שונה מהתקופה שלפני החזרה בתשובה שפשוט הייתי נשאר לישון ואחרי מספר שעות הייתי מרגיש את ההתעיינות שלה.
ואגב לינדה דווקא בסיטואציה שאת מציינת טוב שתתחילי בליטוף בית החזה והבטן, נשיקות בפנים ותפליגי עם היד דרומה ורב הסיכויים שתמצאי מישהו מחכה לך שם.
טוב אני זה תלוי בו אם הוא מחכה או שהוא כבר שש לחבור אליך ו......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את..
לינדה15/01/2008המשפט האחרון....אתה חזרת בתשובה גם.....(יפה).....טוב לשמוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבנת את המשפט האחרון...
יואל15/01/2008וזאת הסיבה שאני חושב שאני מבין אותם, הייתי פרפר וצברתי נסיון ואחרי שהתחתנתי חזרתי בתשובה.
כאמור להם אין את הנסיון ולפעמים הפתרון של הבעיה כל כך פשוט...
טוב זה מעבר לעובדה שאף אחד לא נולד מומחה בסקס וכל דבר צריך לתרגל.
הם כאמור כל הנראה יצטרכו סבלות ולתרגל ביחד וכזוג נשוי אין בעיה לנסות כמעט הכל.
מה שכן נכון הוא מה שציינת קודם שנשים בד"כ אוהבות שאנחנו יוזמים אבל לפעמים אנחנו צריכים את הזמן להתעורר.
אם אני זוכר נכון אז רב הבעיות ובכללן התרגשות שהפריעה לזקיפה תקינה קרו דווקא בהתחלה כשההיתי לא מנוסה ומאוד רוצה אבל לא לוקח את הזמן לעצמך, כוון שהיא מאיצה בך וכו'.
בהמשך לומדים את העיקרון, את האישה ואת מה שהיא אוהבת ואם האישה משמרת את הדחף (כי בד"כ זה עובר להן אחרי הלידה או אחרי שהן משתמשות בגלולות וכו') אפשר ממש להנות בזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין התייחסות מהמומחים?
muchachita20/01/2008זה נורא מאכזב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אתם צריכים לחמם את העינינים
מישהי17/01/2008ניסתם מין אוראלי?
אולי תשקיעו יותר זמן במשחק מקדים?
לא יודעת עד כמה דתיים אתם, אבל תמיד הרבנית שלך יכולה להדריך אותך באיזה דרכים את יכולה לענג אותו ודרכה את יכולה להעביר את המסר שהרב שלו ידריך אותו גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר
חילי26/01/2008יכול להיות שבעלך הומו בעיה שהדתיים אינם מתמודדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)