מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא מימך אם אתה יכול לעזור לי...גלי10/08/2011
שלום.יש לי אחות שהיתה נשואה באושר שש עשרה שנה עם שתי ילדים.עד לבשורת האיוב לפני שנה תפסה את בעלה בוגד בה.עם בחורה גרושה שיש לה שלושה ילדים.
מאז חרב עליה עולמה קשה לה מאוד.הם רק בשנה האחרונה נכנסו לבית חדש שבנו.
לאחר שתפסה אותו.הוא לא הראה שהוא מצטער.עזב את הבית גר אצל אותה בחורה.ובמקביל היה משגע את אחותי שהוא לא רוצה להיתגרש.וכך ההיתנהלות נמשכה
ואז אחותי קבלה אותו בחזרה הוא הבטיח שהקשר היסתיים.ואז שוב היא תפסה אותו על שקרים.ואז שוב היה נתק בינו לביו אחותי.והסיפור נמשך וחוזר לעצמו.והוא חזר עוד פעם הבית.לי קשה ליראות את מה שנעשה מהצד וכואב לי מאוד לגבי אחותי.שקשה לה מאוד לוותר על בעלה.והיא מקבלת אותו כול פעם מחדש.שכמובן שהיא אומרת לטובת הילדים.וכו" קשה מאוד ליראות את כל השקרים שלו מהשהוא מתעלל בה נפשית.היא בחורה מאוד טובה משכילה עם עבודה קבועה.ולא חסר לה כלום אשת חיל כפי שאומרים עליה כולם.עליי לציין שהוא לא מתקרב אליה בכלל.אין חיי אישות.וזה משגע אותי איך היא לא פותחת את העניים.הרי זה הקלף הכי חזק שהיא יכולה לדעת האם הוא ממשיך עם אותה בחורה.ולא להאמין לשקריו.
אנא מימך אם אתה יכול לייעץ לי איך לפקוח לאחותי את העניים.ולהיתעורר מהסיוט הזה.דיברתי איתה המון אבל.זה לא עוזר היא בחורה נאה בת 41.החיים עוד לפנייה למה לה ליסבול? כי לי ניראה שמה שהיה בינה לבין בעלה לא יחזור לעולם.והיא חיה באשליות
האם לדעתך אפשר להמשיך כך?
אם אפשר את תשובתך בבקשה תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא מימך אם אתה יכול לעזור לי... - תגובה
נטע ידיד14/08/2011נסתרים מניעיהם של בני האדם. אחותך חוזרת אליו כל פעם למרות הפגיעה כי הוא מספק לה צורך כלשהו, לא תוכלי לעשות דבר עליה להבין זאת לבד. אולי אם היא תסכים ללכת לטיפול מקצועי היא תוכל לקבל כוח לקום ולעזוב את בעלה. היא אדם בוגר אם לילדים וההחלטות צריכות להיות שלה בלבד ולבא ממקום בטוח שהדרך שבה היא בוחרת נכונה לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך עוד פרט...
גלי15/08/2011מודה לך מאוד על תשובתך.צצו דברים חדשים בסיפור של אחותי.אתמול היא ישבה איתו לשיחה ואמרה לו שניראה לה שהוא "חזר הבית" לא שלם עם עצמו.אז נפתחה שיחה בינהם.והוא אמר לה נכון את צודקת.אני חושב שאני שאני יעזוב את הבית.לחודש ימים אני ישכור לי דירה.ויחשוב עם עצמי מה אני רוצה בדיוק.
איך שמצב נעשה ממש גרוע.הבן אדם הזה ללא גבולות אין לו בושה במקום שהיא תרגיש מה שהוא מרגיש שהיא "הקורבן" הוא עוד עם כל החזרה שהיא קיבלה אותו שוב פעם הבית,לאחר הבגידה הוא נותן לה להרגיש שהיא לא בסדר.
מה את מציעה לגבי המצב הזה, מה היא צריכה לתת לו ללכת ללא חזרה?
לפי דבריה כשדיברתי איתה קשה לה מאוד.היא לא רוצה להחליט לבד היא פוחדת לדעתי שאין דרך חזרה כשוא יצא הפעם.
הוא אמר לה אנ י יוצא מהבית.ולאחר חודש זה ביד שלך.
איזה סיפור קשה.אני עצמי כבר מבולבלת,
האם הסימנים שהוא מראה יכול להיות שהוא כול כך מאוהב באותה בחורה.
שבגללה הוא הולך להרוס בית עם משפחה.ולא מזמן הם נכנסו לבית חדש שבנו.
אבקש את תשובתך.מודה לך מאוד גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)