טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24, אוהבת ונמשכת לחבר שלי אבל תמיד הייתה לי בעיה של יובש בנרתיק.. זה לא מונע ממני להנות מיחסי מין אבל לפעמים מעיק, ולאחורנה התחיל הלכאיב. התייעצתי עם רופא נשים לאחר שנהיו לי כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין, והוא אמר לי שהיובש נוצר בגלל שימוש בגלולות. אני נוטלת גלולות מליאן כבר חמש שנים, ואני לא רוצה להפסיק עם הגלולות ולהשתמש בקונודומים. זה כל כך מתסכל כי אני בחורה צעירה והייתי רוצה להנות מסקס בלי להתפשר
האם יש פתרון לבעיה, מלבד שימוש בחומרי סיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית תפסיקי עם הגלולות ותראי מה קורה לאחר חודש. שנית כידאי להתייעץ עם גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית לעיתים הכאבים אינם נובעים מיובש בנרתיק אלא מסיבות אחרות, כידאי לבדוק זאת ולטפל בכאב. ניתן להרטיב את האזור במשגל אוראלי או בעזרת שמן שקדים טבעי שקונים בבית מרקחת השימוש חיצוני בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד