מנסיםם להכנס להריוןעזרה דחופה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסיםם להכנס להריוןעזרה דחופה ביותר
    שלו
    12/08/2011

אני ובעלי מנסים להכנס להריון אני עושה בדיקות ביוץ. בתאריך 9/8/11 שכבנו (וזאת למרות שבדיקת הביוץ יצאה שלילית) ויצא הרבה זרע למחרת בוקר/בצהרים 10/8/11 שכבונו שוב ויצא ממש קצת עשיתי בדיקת ביוץ בערבו של אותו יום 10/8/11 יצא חיובית אבל בעלי לא היה בבית בערב ולכן לא קיימנו ייחסים אלה רק בתאריך 11/8/11 בסביבות חצות ואז יצא לו ממש קצת זרע לאחר שעתיים בערך שכבנו שוב ויצא לו גם ממש קצת זרע (וגם זה רק אחרי שקודם עשיתי לו אם היד ) ניסיתי עכשיו 12/8/11 יותר משעה שוב ולא יוצא לבעלי כלום ממש כלום זרע(וזאת אפילו לאחר משחק מקדים ארוך ואף שעשיתי לו ביד) האם ניתן לעשות משהוא? ותוך כמה זמן כן יהיה זרע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסיםם להכנס להריוןעזרה דחופה ביותר - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

נשמע לי שאתם בהסטריה ללא סיבה וסתם מקלקלים לעצמכם. הזרע יכול לחיות עד 72 שעות בחצוצרה עד אשר מגיעה לשם ביצית כך שאם קיימתם יחסי מין יומיים לפני שהיה לך ביוץ זה מספיק בהחלט כדי שתכנסי להריון. מעבר לכך כמות קטנה של זרע אינה מנבאת דבר על איכות הזרע בכל כמות קטנה יש מליוני זרעים מה שחשוב זה איכות הזרע ולא הכמות. חשוב שתדעו שלא תמיד נכנסים להריון בפעם הראשונה שמתכווננים לכך לעיתים צריל לחכות מס' חודשים אז תפסיקו לענות את עצמכם ותהנו ממין טוב. לידיעתכם איכות הזרע יכולה לרדת כאשר מקיימים יחסים או פולטים בתדירות מאד גבוהה כפי שעשיתם כך שזה חסר ערך להמשיך בדרך הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו