זקפה נופלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה נופלת
    דנה
    13/08/2011

אני יוצאת עם בחור כחודשיים (אני 28 והוא 31) כיף לנו ביחד ואוהבים והכל, אך ישנה בעיה במיטה. כשהוא מגיע לזקפה, ואני מנסה להכניס, קרו כבר כמה פעמים שהזקפה נופלת. אנחנו מנסים להחזיר את הזין לקושיו אך ללא הצלחה.
    בן זוגי אמר שהוא לוקח איזשהו כדורים ל OCD שעושים משהו למערכת העצבים שלא יכול להגיע לשפיכה וזה גם משפיע לו על הזקפה. הוא אמר שזה לא פוגע בפוריות. בשביל להגיע לזקפה שוב הוא צריך לקחת כדור אחר (סיאליס). אגב, בפעמיים הבודדות שהצלחנו לקיים חדירה ממש נהניתי.
    הוא הולך מידי שבוע ליועצת דייטולוגית שהיא גם סקסולוגית. אין לו הרבה נסיון. אני אומרת לו שאפשר לעשות גם דברים אחרים מלבד חדירה (אוראלי, אוננות, אך הוא נראה עסוק מידי בבעיית הזקפה שהוא לא מראה רצון לנסות דברים אחרים). תמיד אני אומרת לו שאני נהנית איתו ושלא ילחיץ את עצמו.
    האם יש משהו שגם אני כבת זוג יכולה לעזור שירגיש יותר בטוח, ולעזור לו לשפר את התפקוד שלו?
    מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו להיות פתוח לנסות דרכים אחרות להנות מסקס מלבד חדירה?
    איך אני יכולה לגרום לו לרצות לספק אותי אם הוא בעצמו לא מגיע לסיפוק ונלחץ מזה?
    שאלה היפותטית – האם ניתן להכנס להריון אם הגבר לא גומר (שפיכה)?
    אשמח לשמוע את תשובתכם למצב המתסכל,
    תודה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה נופלת

הוספת תגובה

• זקפה נופלת - תגובה

נטע ידיד
    14/08/2011

דינה שלום,
    ההבנה והאכפתיות שלך מאד חשובים בסיטואציה הנוכחית. את אומרת שהוא מטופל ע"י דייטוםוגית, חשוב לבדוק האם היא דייטולוגית בנוסא הסקסולוגי או שהיא סקסולוגית יש הבחנה בין השניים. אם היא סקסולוגית כלומר מטפלת מינית מוסמכת, תנסי לשכנע אותו להצטרף למפגשים ושם תוכלו לפתוח יחד את הדברים. הגישה שלך מאד חיובית ונכונה יש דרכים אחרות להנות ממין רק במצב בו הוא ישחרר את החרדות הותסכול תוכל להיו לו זקפה, סביר להניח שזה יהיה במצב בו החדירה והזקפה לא יהיו מושא שאיפותיו והוא יניח לחרדות שלו בנושא. אין בעיה להכנס להריון גם כשאין זקפה טבעית כיום יש דרכים רבות וקלות לגרום לזקפה ולפליטת זרע וכן להחדיר זרע באופן מלאכותי כדי להכנס להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו