מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבינה שזה אסור אך ממשיכה...שרונה04/05/2007
לאחרונה (במשך מספר חודשים) אני נמצאת בידידות עם גבר מהעבודה. שנינו נשואים ובעלי ילדים.
שנינו נראים טוב ונשואים לבני זוג שנראים טוב.
אנחנו מדברים המון ומאוד נהנים מכך.
הבעיה שאני מרגישה שמתחת לפני השטח זו אינה ידידות. יש בינינו משיכה אדירה זו לזה. הוא אף פעם לא אמר לי אך אני מרגישה זאת (אולי אני טועה אך אני מאוד סומכת על האינטואיציה שלי).
יש לי אפילו תחושה שהוא קצת מאוהב בי, אני רואה זאת בעיניים שלו.
אני חושבת עליו המון בבית והדבר מפריע לי מאוד. בעלי חדל מלעניין אותי ואני מעדיפה לשוחח עימו ולא עם בעלי.
אני יודעת שעליי להתרחק ממנו, אני אפילו חייבת. אבל אני לא מצליחה לעשות זאת, אני שמחה שהוא ניגש לשוחח איתי וגם אני יוזמת שיחות עימו.
אני אף פעם לא בגדתי בבעלי וגם אין בכוונתי לעשות זאת, אך הידידות עם אותו גבר מטריפה אותי.
סיפרתי לבעלי על הידידות הזו. הוא לא מודע למשיכה, אך לא ניכר שזה מפריע לו.
מה עושים איך מתרחקים, גם כשהמחשבה על כך קשה מנשוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה בנושא
שרונה06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
אשף06/05/2007אוליאת לא מודעת אבל את כבר בוגדת. בגידה לא חייבת להיות אקט מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרונה
שלומית07/05/2007שרונה קשה לי לאמר זאת אבל למענך בעלך וילדייך עיזבי את העבודה הנ"ל כי את בעצמך אומרת שיש ידידות חזקה ומשיכה היום לא תיפלי בקסמיו מחר כן ואת תתחרטי על זה וזה ימשוך אותך... לפני שאת נופלת בירחי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה תזהרי...
ידיד טוב07/05/2007
לא משנה מה תחליטי לעשות אם זה לבגוד איתו או לעזוב את העבודה
תעשי הכל שבעלך והילדים לא ידעו מזה זה מאד פוגע בעיקר בילדים.....
ואולי תנסי לדובב את בעלך אולי לקחת קצת חופש , לשלוח את הילדים לאנשהוא ולהנות מסופשבוע רומטי לבד בבית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי בבית לא ילך נסי בחוץ
ניב08/05/2007בעבודה את מאופרת בבית לא בעבודה את מתלבשת יפה בבית סתם סמרטוטים לבשי התאפרי אם מעט בגדים הסתובבי ליד בעלך נשיקה על הלחי מילה טובה ראי בסוף זה יעזור בבית את מקטרת בעבודה לא יכול להיות שאת זקוקה לליטוף וסטוץ יעשה לך את זה נסי סעי עם חברה לחו"ל מיצאי במועדון מישהו צעיר עשי זאת ותראי אם את בנויה לזה וזה מתאים לך נסי קודם לגרות בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידות אסורה
ד''ר חגית כהנא08/05/2007לכולנו יש יחסים כאלו ואחרים עם אנשים שאנו פוגשים במהלך החיים.
השאלה כמובן מה אנחנו עושים עם מפגשים אלו.
בעלך נראה טוב אך לא בטוח שהקשר ביניכם טוב - נסי להשקיע יותר בזוגיות למרות הפיתוי החיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)