מבינה שזה אסור אך ממשיכה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבינה שזה אסור אך ממשיכה...
    שרונה
    04/05/2007

לאחרונה (במשך מספר חודשים) אני נמצאת בידידות עם גבר מהעבודה. שנינו נשואים ובעלי ילדים.
    שנינו נראים טוב ונשואים לבני זוג שנראים טוב.
    אנחנו מדברים המון ומאוד נהנים מכך.
    הבעיה שאני מרגישה שמתחת לפני השטח זו אינה ידידות. יש בינינו משיכה אדירה זו לזה. הוא אף פעם לא אמר לי אך אני מרגישה זאת (אולי אני טועה אך אני מאוד סומכת על האינטואיציה שלי).
    יש לי אפילו תחושה שהוא קצת מאוהב בי, אני רואה זאת בעיניים שלו.
    אני חושבת עליו המון בבית והדבר מפריע לי מאוד. בעלי חדל מלעניין אותי ואני מעדיפה לשוחח עימו ולא עם בעלי.
    אני יודעת שעליי להתרחק ממנו, אני אפילו חייבת. אבל אני לא מצליחה לעשות זאת, אני שמחה שהוא ניגש לשוחח איתי וגם אני יוזמת שיחות עימו.
    אני אף פעם לא בגדתי בבעלי וגם אין בכוונתי לעשות זאת, אך הידידות עם אותו גבר מטריפה אותי.
    סיפרתי לבעלי על הידידות הזו. הוא לא מודע למשיכה, אך לא ניכר שזה מפריע לו.
    מה עושים איך מתרחקים, גם כשהמחשבה על כך קשה מנשוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה בנושא

שרונה
    06/05/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה

אשף
    06/05/2007

אוליאת לא מודעת אבל את כבר בוגדת. בגידה לא חייבת להיות אקט מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרונה

שלומית
    07/05/2007

שרונה קשה לי לאמר זאת אבל למענך בעלך וילדייך עיזבי את העבודה הנ"ל כי את בעצמך אומרת שיש ידידות חזקה ומשיכה היום לא תיפלי בקסמיו מחר כן ואת תתחרטי על זה וזה ימשוך אותך... לפני שאת נופלת בירחי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה תזהרי...

ידיד טוב
    07/05/2007

לא משנה מה תחליטי לעשות אם זה לבגוד איתו או לעזוב את העבודה
    תעשי הכל שבעלך והילדים לא ידעו מזה זה מאד פוגע בעיקר בילדים.....

ואולי תנסי לדובב את בעלך אולי לקחת קצת חופש , לשלוח את הילדים לאנשהוא ולהנות מסופשבוע רומטי לבד בבית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי בבית לא ילך נסי בחוץ

ניב
    08/05/2007

בעבודה את מאופרת בבית לא בעבודה את מתלבשת יפה בבית סתם סמרטוטים לבשי התאפרי אם מעט בגדים הסתובבי ליד בעלך נשיקה על הלחי מילה טובה ראי בסוף זה יעזור בבית את מקטרת בעבודה לא יכול להיות שאת זקוקה לליטוף וסטוץ יעשה לך את זה נסי סעי עם חברה לחו"ל מיצאי במועדון מישהו צעיר עשי זאת ותראי אם את בנויה לזה וזה מתאים לך נסי קודם לגרות בבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידות אסורה

ד''ר חגית כהנא
    08/05/2007

לכולנו יש יחסים כאלו ואחרים עם אנשים שאנו פוגשים במהלך החיים.
    השאלה כמובן מה אנחנו עושים עם מפגשים אלו.
    בעלך נראה טוב אך לא בטוח שהקשר ביניכם טוב - נסי להשקיע יותר בזוגיות למרות הפיתוי החיצוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו