טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 21 עדין בתולה אני מעוניינת לשאול כמה שאלות על אוננות . מדי פעם מזדמן לי לאוננן האם אוננות גורמת לעקרות ?האם יש חשש שאני אאבד את הבתולין שלי מאוננות ?האם אוננות גורמת להתקררות הגוף כשארצה לעשות סקס עם בעלי לעתיד?האם יש חשש לפגיעה פנימית או חיצונית של איבר המין בעת האוננות ? האם אוננות גורמת לדיכאון ,עצבני,חוסר אכפתיות ,חוסר בטחון עצמי?האם היא גורמת התמכרות לאוננות?ואיך אפשר להפחית אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אוננות אינה מזיקה אלה אם כן תחדירי לנרתיק חפצים שעלולים בטעות לפצוע אותך,אין כל נזק באוננות ידנית,ואין צורך להפחית אותה אלה אם כן את חושבת שהענין מעט כפייתי. השאלה שלך מבהירה עד כמה עדיין קיימים מיתוסים מוטעים בקשר לאוננות ודעות קדומות,אין כל סכנה באוננות ,וביכלל חשובה לבריאות הכללית פעילות מינית ולגוף לא איכפת כלל אם פעילות זו מקורה ביחסי מין זוגיים או אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד