מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברתי ואני לא מקיימים יחסי מיןרועי14/01/2008
שלום לכל חברי צוות המומחים,
חברתי ואני בני 25 משכילים בעלי תואר ראשון ואנחנו לא מקיימים יחסי מין ממספר סיבות שגרמו להוצאת החשק מהנושא.
לחברתי אין חשק מיני היא אינה מאוננת ואינה מרגישה חרמנית והיא אף סובלת מכאבים ויובש.
בגלל היותי חובב מין ומתענין לא קטן בנושא אני מרגיש בנוח לפנות ולהתייעץ עם מומחים גדולים ממני כי מיציתי את הידע שיש לי בנושא .
חברתי ואני קיימנו יחסי מין מספר פעמים מאז שהכרנו לפני כ9 חודשים אבל עדיין לא הגענו למצב שהיא אינה סובלת למרות שניסיתי את המשחה של KY וגם בעת מגע אצבע מורגש אצלה כאב בנרתיק וגם כשאני גומר בנרתיק שורף לה.
חשבתי שאולי מדובר בבעיה הורמונלית כלומר יש לחברתי מחסור בהורמון האסטרוגן ולכן היא אינה חשה ב"חרמנות" ולכן הנרתיק אינו מוכן לקיום יחסי מין כשם שאישה שלא מוכנה ללידה אין לה "פתיחה" .
יש לי מחשבה נוספת בכיוון שאומרת שאולי בעצם מדובר בבשלות פיזית ומנטלית אבל הנטייה שלי להאמין יותר שמדובר בבעיה הורמונלית כי לחברתי אין בכלל צורך במין אפילו לא עם עצמה ולכן היא אף פעם גם לא אוננה.
אשמח לקרוא עצות ולענות על שאלות מכווינות שאולי יעזרו לנו לפתור ולהגיע להבנה עמוקה יותר של הנושא.
תודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר חגית כהנא15/01/2008נראה שלחברתך יש מעצורים הקשורים במין ונובעים מחינוך או גורמים אחרים.
אם היחסים חשובים לכם אני חושבת שפניה לטיפול מיני היא הפתרון.
הסיבות להמנעות מיחסי מין רבות ודורשות היכרות עם האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חגית מענה למה שכתבת
רועי15/01/2008ובכן כתבת שהמעצורים הם של חברתי אז אני לא בטוח כלכך שמדובר במעצורים.
היא באמת סובלת וכם אני בפנים אז גם ככה אין הנאה ולכן לאחר מספר פעמים החלטתי אני שלא בא לי יותר להכאיב לה .
אין לי רצון שנעשה אהבה כדי שאני אגיע לפורקן המצב פשוט כלכך רחוק מיחסי מין שהיו לי שאין לי מושג איך עוד לגשת לנושא חוץ מאשר לחשוב שאולי מדובר בבעיה הורמונלית שגורמת לכך שהיא לא תחשוק ולא תהנה ממין . האם יתכן שהמצב הוא הורמונלי ולא פסיכולוגי כי למרות הכאבים היא כן מוכנה הייתה לסבול מספר פעמים בציפייה שהכאבים יפסקו מתישהו וההנאה תגיע.
בנוסף היא לא נהנת גם ממין אוראלי שאני נהנתי לתת לה עד שגם זה ביחד עם המין המלא הפסיק מבחינתי (היא דרך אגב עדיין לא פתוחה לנושא המין האוראלי אבל זה שוב נושא של הורמונים כי כשאנחנו חרמנים אנחנו עושים זאת מאהבה ואם לא היינו חרמנים אז לא היינו עושים את זה) מה שעוד יותר מחזק אצלי את המחשבה שמדובר בנושא הורמונלי.
מה דעתך/כם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאובה...
15/01/2008גיא הרושם שלי הוא שלא מדובר בבעיה הורמונלית. אני מניח שקל יותר לקבל בעיה פיזיולוגית שניתנת לטיפול ע"י כדורים, מאשר בעיה רגשית, אשר מחייבת השקעה של שני בני הזוג.
בכל אופן, כאשר מגיעים לטיפול מיני במרפאה לבריאות מינית, נשללים קודם כל גורמים גופניים (כגון, בעייה גינקולוגית, חוסר איזון הורמונלי וכד') לפני ששמים כותרת אחרת (כגון, עכבות, מעצורים וכד').
אני חוזר על הצעתה של ד"ר כהנא לגשת יחד לטיפול זוגי-מיני, ולעבור בירור ולקבל טיפול מתאים ומקצועי על פי תוצאותיו. כאן ניתן לתת ייעוץ ראשוני והכוונה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רפי תודה על התגובה
רועי15/01/2008אי מבין מה שאתה אומר אבל בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני ובגלל חוסר בזמן ועוד תירוצים לא יצא לנו לפגוש סקסולוג ביחד בתקופה הקרובה ולכן רציתי בכל זאת לקבל מידע או עזרה מניסיון עבר כי מעבר לזה היה ברור לי שאין מנוס מטיפול נקודתי.
חברתי תיגש לגיניקולוג שלה ותבצע את הבדיקות הפיזיוליות ונדע אז יותר טוב.
אז אם יש בכל טוב מידע נוסף שניתן להעביר כאן זה יהיה נהדר ואם לא אז תודה רבה ונתראה בעתיד אולי בטיפול אישי.
רב תודות
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר חגית כהנא16/01/2008חשוב לפנות לגניקולוג סקסולוג גניקולוג רגיל לא יודע לטפל בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית
לי16/01/2008בן זוגי לא גמר אין סיכוי להריון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חגית אפשר אולי לקבל טיפים? :-)
רועי16/01/2008היי חגית,
אשמח אם תשתפי אותי בקצת מסודות המקצוע שלך, כלומר איך הופכים נושא, לצורך העינין את נושא המין לנושא שכייף לדבר עליו ואפשר לדבר עליו בצורה פתוחה עם בן הזוג וליזום שיחות עליו למרות שצד מסויים שומע על מה המהומה אך אין לו שום מושג על מה המהומה כי הנושא מעולם לא הסב לו הנאה ודיי נמאס לה אני בטוח לשמוע מהנושא הזה במיוחד ממני כי יש הרגשה של לחץ מסויים אני מניח.
למרות שברגע שהחלטתי שנפסיק עם קיום יחסי המין הכואבים אז גם אמרתי שנעשה את הדברים בזמן שלה וכשהיא תרצה לקבל עזרה ולשאול ולבדוק ולהיבדק אז נעשה זאת.
אז נניח שאני לא אדבר על הנושא בשבועיים שלושה הקרובים ואתן לה קצת מנוחה איך מתחילים אחר כך לדבר על הנושא כמו שציינתי ככה שהוא יהפוך לנעים ומצחיק וכייפי בתקוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לציין
לינדה15/01/2008שכאשר הבן זוג חלא מרגישבצורך למין זה מאוד מתסכל במיוחד שהראשון כן מעוניין מאוד.....אולי תשאל אותה למה היא לא רוצה? שתלך לגינקולוגית או טיפול זוגי חבל שתסבלו יחד אני מבטיחה לך בסופו של דבר זה מביא למתחים חשדות לבגידה וכו....תטפלו בזה כמה שיותר מוקדם.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לינדה - תגובה
רועי15/01/2008היי לינדה אין מתחים וחשדות ויש רצון גדול לפתור את הבעיה ולכן אני כאן מחפש את הפתרון לבעיה בדרך לא כואבת.
כי ניסינו לקיים יחסי מין וחוץ מכאבים לא יצא מזה כלום אז אני מחפש את הפתרון שפיזיולוגי בעיקר כלומר איך נשים אחרות שמצאו את עצמן סובלות ממין התחילו להנות ממנו מה עזר להן בהתייחס לבעיה הספציפית שלנו כי יש הרבה סוגים של חוסר הנאה.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
מישהי16/01/2008בוא נעשה צעד אחד אחורה
היא לא נהנת מהחדירה ואפילו סובלות.
היא נמשכת אליך?
היא אוהבת אותך?
אפשר לעשות הרבה דברים לענג אחד את השני בלי החדירה. אולי היא צריכה יותר זמן למשחק מקדים? אולי תתמקדו רק על משחק מקדים בלי חדירה, ואם העניין יגרה אותה החדירה תבוא באופן טבעי.
אם גם ממשחק מקדים ( ליטופים, נישיקות וחיבוקים בכל הגוף עם ובלי בגדים) היא לא נהנת ולא רוצה אז יש לכם בעיה רצינית שזוג נורמלי לא אמור לחיות ככה. תצטרכו כמו שהמליצו לכם לטפל באנשי מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישהי
רועי17/01/2008יש בעיה את זה אני יודע כי גוף האדם ונפש האדם הינם דבר מסובך וקשה לשים את האצבע ולהבין מדוע אדם לא נהנה.
אני נהנה מכל דבר שאני עושה איתה אבל היא לא נהנית עדיין ממין בכל צורה שהוא כאילו שאין רגש בדגדגן גם . הדבר כנראה נובע מעייפות וחוסר חשק ולחץ. ונראה לי ממה שלמדתי שהבעיה אצלי ואולי בחברה יתכן והיא לחוצה כלומר מנסה יותר מידי לחפש את ההנאה שבמצב אחר אמורה לבוא מאליה.
היא אוהבת אותי אבל היא לא מספיק פתוחה איתי כלומר היא תרגיש בנוח יותר לדבר עם חברות שלה מאשר איתי על נושאים מיניים.
הבנתי כמה דברים ביום האחרון ואני אנסה ליישם את הידע עכשיו על ידי פשוט שיחות בקצב שלה שיגרמו לה להרגיש יותר בנוח ולאט לאט הדברים בטח יסתדרו ואם לא אז יום אחד זה יהיה בטיפול זוגי שיעזור לשנינו להבין מי מה ואיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)