בן זוגי לא מצליח לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוגי לא מצליח לגמור
    חדשה בתחום
    05/05/2007

אני ובן זוגי בני 20. הוא הראשון שלי, והתחלנו לקיים יחסי מין לפני מספר חודשים. גם לא אין הרבה נסיון לפני. יש לנו בעיה, הוא אינו מצליח לגמור בעת יחסי מין. כאשר הוא מאונן הוא מצליח לגמור, אבל בעת קיום יחסים הוא לא מצליח בכלל. אני מתוסכלת מכך מעט, אבל יותר מדאיג אותי שהוא מתוסכל מזה מאוד. אני יודעת שיכולות להיות לזה מספר סיבות. הוא לוקח כדורים אנטי דיכאוניים שאולי מקשים על התפקוד המיני והוא גם סובל מכל מיני לחצים, אך בכל זאת זה מאוד מתסכל. רציתי לבקש עצות איך אנחנו יכולים לנסות לעזור לו, מבלי לפנות לייעוץ. אשמח להצעות ולקישורים בנושא. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוגי לא מצליח לגמור

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת...

05/05/2007

שלום לך ותודה על פנייתך!

התופעה של שפיכה מושהית או מעוכבת ידועה ונכתב על כך גם רבות בפורום. אז קודם כל חפשי כאן והרחיבי ידיעתך.

אך, כפי שנאמר, צרת רבים נחמת טפשים... מה ת'כלס?

קודם כל, כנראה לתרופות שהוא נוטל יש קשר, אבל לא דרמטי, שכן עובדה שהוא מצליח לגמור באוננות. זה שהוא גומר באוננות זה סימן טוב, כי זה אומר שהיכולת שלו קיימת. האם הוא מצליח לגמור באוננות בנוכחותך? האם הוא משתמש בקונדום?

הסיבה לבעייה קרוב לודאי רגשית. קושי שלו להתפרק ולהשתחרר בנוכחות אחרים. ומה זו אורגזמה אם לא שחרור מלא. גם לנסיון הדל שלו יש קשר לכך. בשלב ראשון כדאי לא לשים את האורגזמה שלו בתור מטרה. גם לא את שלך. כדאי לשים את ההנאה במרכז. הנאה ממגע, מאינטמיות, ליטופים וכד'. זה לאט לאט ובקצב שלכם יגרום לו ללמוד להשתחרר. לשלב בהמשך אוננות הדדית ולבנות את התהליך המיני בקצב שיתאים לכם. מקומו של התסכול אינו בין הסדינים שלכם. סלקו אותו משם ויפה שעה אחת קודם.

מקווה שנתתי לך קצה חוט להתחיל ממנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו