חוסר זיקפה ושפיכה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר זיקפה ושפיכה מהירה
    חיים
    15/01/2008

אז ככה אני בן 21,בקצרה הסיפור שלי הוא זה: הכל אצלי היה תקין עד גיל 18,הייתה לי זיקפה טובה והכל היה בסדר גמור. בגיל 18 היתה לי ת.דרכים שבעקבותיה עברתי 4 צילומי c.t בראש(סדק בגולגולת),המצב הנפשי שלי הדרדר והייתי בדיכאון במשך כשנה.
    ..לא צריך להתבאס יותר מדי..הכל מצויין מבחינה נפשית עכשיו, אבל כבר 3 שנים שאני לא מתפקד מינית בכלל..כבר שכחתי מה זה זיקפת בוקר או זיקפה בכלל, גם כשאני מנסה לאונן אז יש לי חצי זיקפה רפויה ותוך חצי דקה אני כבר גומר. כנ"ל עם בנות, אני משיג הרבה בנות ואין לי בכלל בעיות רגשיות או התרגשויות מבנות אבל שוב זה אותו סיפור..כשאנחנו עוד בשלבי התחרמנות מוקדמים אני כבר גומר וזה כל כך מתסכל.. לא מאמין איך אני סוחב את העניין 3 שנים..בדיקת דם והורמונים אצל רופא המשפחה הייתה תקינה..ניסיתי לקחת כדורי ויאגרה וסיאליס וזה הכי מתסכל..זה לא משפיע בכלל..להפך אני חוטף סחרחורות ויובש בגרון.. בקיצור מצב מסובך.. ד"ר..הבמה שלך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זיקפה ושפיכה מהירה

הוספת תגובה

• טוב לי זה נשמע פשוט

יואל
    15/01/2008

יש לך בעיה במעבר של סיגנל הפיקוד "ממחשב הבקרה" ל"אביזר" בשטח.

אצלנו כשיש בעיה של פתיחת ברז ויש מצב חרום או שיש צורך להמשיך ולהפעיל את המתקן למרות התקלה, אנחנו מאלצים פתיחה ע"י מעקף על התוכנה או באילוץ בשטח.

ולך יש כנראה בעיה עיצבית בגלל הפגיעה בגולגולת ואתה צריך להפעל את הציוד ב"אילוץ".

קראתי איפה שהוא על בעיה דומה (הם קוראים לזה בעיה אורגנית) וככל הנראה ישנה גומיה שעושה את העבודה של השריר הטבעי שקיים אצל כל גבר בבסיס הפין.

תפקידו של השריר הטבעתי הזה הוא לחסום את צינור השתן ולצמצם את זרם יציאת הדם מפין וכתוצאה מהפרש הלחצים יש לזקיפה.

לך תיקנה גומיה (לא קונדום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו