שאלה זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה זיקפה
    אלמוני
    05/05/2007

שלום לצוות המומחים..

אני בן 27 יש לי בעיה מביכה..
    אני מקבל זיקפה מאוד מהר .. זה מביך אותי .. בים לדוגמא אני לא יכול ללכת אם אתם מבינים אותי.
    קראתי קצת על פריאפיזם האם יש מצב שאני חולה בזה??
    כלומר אין לי זיקפה סתם ... זה תמיד קשור לבחורות .. כלומר זה לא תמידי..
    זה מאוד מפריע לי בחיים אפשר להגיד שאני חצי בנאדם בגלל זה..
    האם תוכלו לייעץ לי .. איך לטפל בבעיה הזאת.. האם זה מצריך טיפול פסיכולוגי או טיפול תרופתי..

תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה זיקפה

הוספת תגובה

• האמנם בעייה?!

05/05/2007

ואני מכיר הרבה שהיו מסכימים להתחלף אתך. :)

אך עם זאת - אני מבין את מבוכתך והמצוקה שנגרמת לך מתופעה זו. נתקלתי בכך רבות.

העצות שאני יכול לתת לך הן טכניות - לפרוק יותר (אם באוננות או ביחסי מין), להצטייד בתחתונים צמודות בעלות גומיה עבה וחזקה (כן, כן...) שיכולה להחזיק את ג'וניור במקום טוב, לא בוקסר, לא שרוואלים או מכנסיים שעשויים להגביר המבוכה. בים - בכיף - יש בגדי ים 3/4 אשר מאוד אופנתיים והם גדולים ורחבים - מתחתם לבד ספידו שיחזיק את ג'וניור. היה יצירתי. אל תגביל את עצמך. אתה לא לבד. כל נער 14-18 יספר לך שגם אצלו זה ככה וגם חבריך יספרו לך בגעגועים על הימים שאצלם זה היה ככה...

זה לא פריאפיזם (זקפה ממושכת, אשר אינה יורדת לאחר אורגזמה). זו לא בעייה, כפי שאתה מגדיר זאת. אין תרופות להפחתת זקפה ואין צורך בטיפול פסיכולוגי, כי זו לא בעייה. זה מצביע על בריאות מינית טובה במיוחד. הקשר בין המח לאיבר המין שלך, כולל כל התחנות בדרך (כלי דם, עצבים, הורמונים) עובד מצויין.

תעדכן אותי במחשבות שעולות בך למקרא הדברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה קורה לי כשהייתי בן 15

אשף
    07/05/2007

תאמין לי . זאת לא קללה . זאת ברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו