מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה ליועצים של הפורוםאייל21/08/2011
שלום.
אני אדם בן 31 רווק,ויש לי בעיה ממושכת של הרבה מאוד שנים,בעייתי העיקרית היא שיש לי סליחה על הביטוי זין חרמן, כלומר שהוא מתגרה בקלות מכל דבר,בודאי אתם תשאלו את עצמכם ברגע האם אני מאונן אז התשובה היא שכן,אבל יוצא לי לאונן רק 3 פעמים בשבוע שחוץ מזה הזין שלי לא מרגיש יותר חשק ז"א לעשות את זה באופן יום יומי קבוע פעם או פעמיים ביום!! בעבר לפני 7 שנים בערך היתי מצליח אך כיום אני לא יודע למה,
הבעיה אצלי היא שאם אני יסע באוטובוס ואני אסתכל דרך החלון ואראה נשים צעירות ויפות אז "הוא" מתחיל לזוז אצלי וליגדול והזדקף,אבל אני לא חושב שזה מגיע למצב שאנשים מסביב שמים לב לזיקפה.מה גם שאם(וזה קרה לי וסליחה שאני מוסר לכם דברים נורא אינטימים עליי אבל כבר קרה שאישה דתייה צעירה ודי נאה עמדה מולי דיברה איתי ו"הוא" החל להתנועע.לספר לכם עוד דבר,האמת,מאז שהתחלתי לאונן אני כמעט ואף פעם לא מתחיל לעשות את זה עם היד אלא רק דרך זה שאני שוכב על המיטה,על הבטן,האיבר עומד זקוף וככה אני "דופק" את המזרון וגורם לעצמי להתחמם,
האמת היא שהרבה פעמים אפילו סתם אני מתחיל לחמם את עצמי בתרגיל הזה,ברגעים משעממים שאין לי מה לעשות. פעם אחרונה ששכבתי עם אישה וחברה זה היה רק לפני 9 שנים ומאז לא חויתי יחסי מין עם אישה אמיתית.בקיצור השאלות שלי הם שתיים"1.איך פותרים את בעית "הזין החרמן" ולמה כל בחורה דוחה אותי ואני ללא הצלחה בנושא הזוגי והמישפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ"כ הרבה זמן?
אני22/08/2011אדם אתה חייב להשיג סקס... אין פלא שכל דבר משגע אותך
יש הבדל די גדול בין אוננות לסקס ,אחרי שאתה מכיר ויודע מה זה
אתה רוצה את זה.. איך אתה מסוגל 9 שנים בלי.?!
אפילו סתם תשכב עם מישהי ...זה חלק מהחיים למה אתה מתנזר?
ברור שיותר רוצים עם קשר ואהבה אבל זה כבר דבר שונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ליועצים של הפורום - תגובה
נטע ידיד24/08/2011זה שאתה מתגרה בקלות אינו צריך להוות מקור לבעיה, זה אומר שהתפקוד שלך תקין. הבעיה באוננות מתחילה כשהיא מהווה תחליף לקשרים זוגיים ומיניים לכן כדאי ומומלץ לבסס קשרים זוגיים ומיניים עם בחורה. אם אתה מקשה בכך אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני ולבדוק מדוע נשים דוחות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)