ניתוק בין הגוף לרגש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוק בין הגוף לרגש
    נועה
    25/08/2011

שלום!!... אני פונה בפורום בנסיון להבין מה קורה לי. התחלתי לקיים יחסים בגיל 20 ובמשך שנתיים זה תמיד היה מלווה בכאבים.. צריבה.. יובש.. דחייה של הגוף שלי חדירה של כל דבר לנרתיק.. אפילו אצבעות של עצמי. כמובן שזה השפיע על מערכות זוגיות.. שאף אחת לא ארכה יותר מ4 חודשים, בעיקר מצידי ומתחושת תסכול שאני לא מספיק טובה ומסוגלת. לפני כחצי שנה היתה הפעם הראשונה שחדירה לא צרמה לי... לא ברור לי כ"כ למה. לא נמשכתי לבן אדם. בכל אופן אותה תקופה התחלתי בטיפולי לייזר באיזור המפשעות והטיפול לא פסח על שום חלק באיזור. אז באמת חשבתי שאולי יש קשר??! יחד עם זאת כיום כשאני מקיימת יחסים.. אני מאוד מאוד רטובה.. אבל אין התרגשות מינית. חדירה גורמת לי להרגיש כלום. ולא ברור לי.. איך אני רטובה... כאילו הגוף שלי הוא שממש רוצה אבל יש ניתוק מהרגש....
    מישהו מבין אותי?

ממש אשמח לעצה או כל דבר שיהיה עשוי לעזור לי.

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוק בין הגוף לרגש

הוספת תגובה

• ניתוק בין הגוף לרגש - תגובה

אורית פס
    25/08/2011

הכאב ,צריבה ויובש מהם סבלת במשך שנתיים נשמעים כמו תסמונת כאב בשם וסטבוליטיס ואני שמחה לשמוע שפרק זה חלף משום שהסבל גדול וכפי שחוית משפיע גם על מערכות היחסים.
    כיום אין כאב אך גם אין תחושת הנאה ואני מסכימה לאבחנתך שכנראה יש נתק בין הגוף לנפש,ידוע שהמוח הוא אבר המין הכי חשוב בגופנו ,כך שגם אם הגוף מבטא סימני התעוררות מינית [רטיבות בנרתיק לדוג'] אבל הראש טרוד במחשבות לא מיניות כלל הרי שהחויה אינה שלמה ואינך מצליחה להתחבר להנאה מינית,אין לי דרך לדעת מה משפיע על כך..אולי קשר חדש ואת עדיין לא נינוחה בסיטואציה המינית? או שיש קשיי ריכוז? סיבות רבות יכולות להשפיע על כך,נסי להתרכז באיזו פנטזיה מינית בראש..זה יעזור לך לשמור על "ראש מיני" ולהגביר את ההנאה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו