מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוק בין הגוף לרגשנועה25/08/2011
שלום!!... אני פונה בפורום בנסיון להבין מה קורה לי. התחלתי לקיים יחסים בגיל 20 ובמשך שנתיים זה תמיד היה מלווה בכאבים.. צריבה.. יובש.. דחייה של הגוף שלי חדירה של כל דבר לנרתיק.. אפילו אצבעות של עצמי. כמובן שזה השפיע על מערכות זוגיות.. שאף אחת לא ארכה יותר מ4 חודשים, בעיקר מצידי ומתחושת תסכול שאני לא מספיק טובה ומסוגלת. לפני כחצי שנה היתה הפעם הראשונה שחדירה לא צרמה לי... לא ברור לי כ"כ למה. לא נמשכתי לבן אדם. בכל אופן אותה תקופה התחלתי בטיפולי לייזר באיזור המפשעות והטיפול לא פסח על שום חלק באיזור. אז באמת חשבתי שאולי יש קשר??! יחד עם זאת כיום כשאני מקיימת יחסים.. אני מאוד מאוד רטובה.. אבל אין התרגשות מינית. חדירה גורמת לי להרגיש כלום. ולא ברור לי.. איך אני רטובה... כאילו הגוף שלי הוא שממש רוצה אבל יש ניתוק מהרגש....
מישהו מבין אותי?
ממש אשמח לעצה או כל דבר שיהיה עשוי לעזור לי.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוק בין הגוף לרגש - תגובה
אורית פס25/08/2011הכאב ,צריבה ויובש מהם סבלת במשך שנתיים נשמעים כמו תסמונת כאב בשם וסטבוליטיס ואני שמחה לשמוע שפרק זה חלף משום שהסבל גדול וכפי שחוית משפיע גם על מערכות היחסים.
כיום אין כאב אך גם אין תחושת הנאה ואני מסכימה לאבחנתך שכנראה יש נתק בין הגוף לנפש,ידוע שהמוח הוא אבר המין הכי חשוב בגופנו ,כך שגם אם הגוף מבטא סימני התעוררות מינית [רטיבות בנרתיק לדוג'] אבל הראש טרוד במחשבות לא מיניות כלל הרי שהחויה אינה שלמה ואינך מצליחה להתחבר להנאה מינית,אין לי דרך לדעת מה משפיע על כך..אולי קשר חדש ואת עדיין לא נינוחה בסיטואציה המינית? או שיש קשיי ריכוז? סיבות רבות יכולות להשפיע על כך,נסי להתרכז באיזו פנטזיה מינית בראש..זה יעזור לך לשמור על "ראש מיני" ולהגביר את ההנאה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)