מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להציל את חיי המיןדינה27/08/2011
שלום,
בעלי ואני נשואים 10 שנים יש לנו שלושה ילדים.
לעיתים קרובות במהלך שנות נשואיי ישנה בעיה שמאוד מפריע לי, לאחר שאנחנו ממש כבר במצב שמוכנים לחדירה, לבעלי נופל.. ואני מתייאשת, כועסת... מסתובבת לצד והולכת לישון.
פעם זה פחות הפריע לי אבל עכשיו זה מפריע לי יותר ויותר.
יום למחרת אנחנו מתנהגים כרגיל כאילו כלום לא קרה, ובכלל אני מרגישה שאני חיה עם ידיד.
לאן ניתן לפנות? מה אפשר לעשות? בסה"כ רוצה להנות מחיי המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה
mosha28/08/2011יקירתי אם בעלך מעל גיל 45 סביר להניח שצריך ויאגרה זה לא בושה זה עושה פלאים בסקס...ועוד משהוא אל תעירי לו זה מביך והסיכוי שזה יעמוד כלושים ביותר .עובר במוח כל מני מחשבות למה זה לא עומד .וזה מתסכל יותר......בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דינה28/08/2011היי ציצו,
תודה על התגובה...
בעלי צעיר, בן 33.. האמת היא שיש משהו במה שאמרת אבל אני לא יכולה שלא להגיב, זה מאוד מפריע לי במיוחד כשאתה ממש בשיא של ההנאה.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה
mosha28/08/2011המלצה חמה אל תותרי תמשיכו לענג א את השני עם הידיים העיקר להגיע לסיפוק המרבי...ומנסיון אל תערי לו זה גורם לחוסר ביטחון אני מאמין שזה יחזור הזיקפה....גם סקס דורש ריכוז... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להציל את חיי המין - תגובה
נטע ידיד29/08/2011חבל שאתם מושכים את הבעיה כל כך הרבה זמן. תפנו לטיפול מיני אין שום סיבה לסבול. בך זה פוגע אבל בו זה פוגע פי כמה ומאד מחליש אותו, במקום לסובב את הגב תמשיכי לאהוב אותו ותני לו הרגשה שאת שם לצידו זה יעזור לכם בהמשך כשתפנו לטיפול. הבעיה שלו בפין כנראה נובעת מחרדה שקשורה בצורה כלשהי ליחסים ביניכם - תוקפנות כלפיו ברגע כזה רק מחמירה את הבעיה ומקבעת אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
דינה30/08/2011תודה על מענה המהיר.
זה קצת קשה לשחק אותה לא נעלבת או נפגעת.
הרי הוא יודע שישנה בעיה וזאת לא הפעם הראשונה.. אני מעט מתביישת לבקש ממנו ללכת לטיפול או ליעוץ.
זה לא אמור לבוא ממנו? הרי שנינו סובלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להציל את חיי המין - תגובה
אורית פס29/08/2011חבל שכאשר זה קורה את כועסת ומסתובבת,במקום כדאי להמשיך ביחסי המין גם בלי חדירה מה שאולי ישפיע על זיקפה נוספת אצל בעלך,כמו כן כדאי לדבר על כך ביניכם ולהחליט לנסות לנהוג שונה להבא...לגייס את הסכמתו..הוא חש שאת כועסת עליו ומאוכזבת ולחץ זה קרוב לוודאי גורם לכך ששוב ושוב יש לו נפילות זיקפה -יתכן שנתון למעגל של חרדות ביצוע ...
אם לא ישתנה -פנו לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית
דינה30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי
גוליבר30/08/2011יש מצב לעיתים שאין לאדם מצב רוח אוליי מטריד אותו משהו תבדקי מה עובר עליו
תנסי להוציא את זה בדרך נעימה, תפנקי אותו לפני כן כדי שהוא יפתח ויהיה מוכן.....
אם לא תצליחי היום ,תצליחי מחר כל יום תנסי מעט בדרך מפנקת וחיובית ,
חשובה הגישה ,הגברים שלנו כמו תינוקות תשומת לב והם שלנו,ואם לא מטריד אותו מאומה תנסי בדרך משחקי הקדמה ועזרים (ויברטור) זה עובד... אני כותב לך מתוך ניסיון של 33 שנים בהצלחה חברה יקרה........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)