טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 35 ומאז שאני במכון כושר ורואה סביבי במקלחות, אני מגלה כמה הפין שלי קטן. הייתי אומר שאני ממש מתבייש להסתובב שם, למרות שכולם גברים, אך, עדיין כולם מסתכלים מטה... האם ניתן להגדיל בצורה לא ניתוחית ? טיפול או משהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם את היום גודל איבר המין שלך הפריע לך? האם הגודל הפריע לבת/בן או בני הזוג שלך? כמו שממדי הגוף שלנו שונים כך אברי המין, הטווח של הגדלים בין אחד לשני קטן, מה שחשוב זה האם אתה מצליח לגרום להנאה לבת/בן זוגך והאם אתה נהנה. אתה מסתכל על הפין שלך מלמעלה ורואה את כולם מלפנים זוית הראייה הזו מעוותת את הגודל האמיתי, כמו כן בזמן זקפה פין קטן יותר גדל יותר ולהפך כך שהגודל אצל כולם בזמן זיקפה נע בטווח כמט זה. באשר להגדלה של הפין אתה לא במצב לניתוח כי אם היה לך מיקרופיניס זה היה מאותר בלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד