בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אני
    29/08/2011

אני בן 35 רווק. לא היו לי הרבה קשרים והקשר המיני האחרון היה לפני שנתיים ונמשך חודשיים. במהלך הקשר קיימתי יחסי מין ללא כל בעיה. במהלך השנתיים שחלפו אוננתי בתדירות גבוהה (פעם ביום לפחות ולפעמים יותר), יכול להיות שאפילו התמכרתי לאוננות וזו אחת הסיבות שמנעו ממני יצירת קשר.
    בשבועיים האחרונים אוננתי הרבה פחות ושמתי לב שאני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה (גם אין זקפות בוקר). כמו כן השפיכה מהירה מאוד בזמן אוננות.
    זה מאוד מטריד אותי ומפריע לי עוד יותר מקודם במציאת קשר.
    חשוב לציין שאני בריא ולא לוקח שום תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

אורית פס
    29/08/2011

אין מקום להסיק מסקנות ולדאוג בגלל תפקוד של שבועיים,אולי אתה בתקו' מתח ולחץ ואלו משפיעים זמנית על התפקוד ,
    מציעה לך לעשות מאמץ בבנית קשר זוגי ולא לחכות שהתפקוד המיני ישתפר ורק אז לחפש קשר.
    כמו כן מציעה להימנע מאוננות מול פורנו באינטרנט באופן קבוע במקום,פנטז בראש וכך יהיו פחות קשיים עם בת זוג בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם...

אני
    29/08/2011

בעיית מציאת זוגיות מלווה אותי כבר הרבה זמן (אני מדבר על שנים). אני מצליח לתקשר בצורה טובה עם אנשים בסה"כ. אבל ככל שזה נוגע לקשר רומנטי אני מרגיש תקוע.
    את חושבת שכדאי לי לפנות ליעוץ פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו