מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זקפהפלוני29/08/2011
אחרי הגמירה הראשונה לא עומד לי יותר אפילו עם אני נח חצי שעה שעה למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה או לטפל ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה - תגובה
אורית פס29/08/2011אחרי גמירה ראשונה דרושה מנוחה וככל שגבר מבוגר יותר כך משך המנוחה ארוך יותר ,אך לא ציינת מה גילך ולפי שאלתך נראה שמבחינתך חצי שעת מנוחה מספיקה כדי להמשיך לסיבוב שני אך לעיתים המנוחה נמשכת מס' שעות ואף מס' ימים תלוי כאמור בגיל.
לדעתי יש לקבל את היכולת של הגוף ולא לכפות עליו ביצועים מביצועים שונים ,אך אם בכל זאת זה מאד חשוב לך ורופא יאשר לך שימוש בויאגרה[או:סיאליס \לויטרה] כדורים אלו משפרים את משך הזיקפה,נוקשותה וכן אפשר להגיע ביתר קלות לזיקפה שניה וגם שלישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת ..
פלוני29/08/2011אני בן 21 ויש לי בעיית זקפה לא באופן תמידי אני בריא בדר"כ אין לי חברה קבוע
וזה לא עניין של חרדה או משהו כזה לפעמים יש לי זקפת בוקר ולפעמים לא יש בחורות שאני יותר נמשך אליהן ויש פחות אבל זה לא העניין גם בחורות שיש לי תשוקה עזה אליהן זה קורה לי גם איתן
רוב הפעמים לוקח לי הרבה זמן להעמיד אותו .. ואחרי הגמירה אין סיכוי שאני מצליח להעמיד אתו שוב לעוד סיבוב.. יש לי את הבעיה כבר שנה .. וחשבתי אולי לקחת ויאגרה או משהו בסגנון שיעזור אבל מצד שני אני קצת חושש ובגלל זה הגעתי לכאו ..
(לא רק בסיבוב שני )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת .. - תגובה
אורית פס05/09/2011כדי להיות בצד הבטוח,ז.א. שאין רקע אורגני\פיזיולוגי לקשיי הזיקפה שלך תוכל לעבור בדיקה הנקראת n.p.t.במרפאה לטיפול מיני של הגבר [באיכילוב קיים,ברר היכן עוד הכי קרוב למגוריך]
בעיקרון אם באוננות אין לך קשיי זיקפה אז אין רקע פיזיולוגי לבעיה ואם גם באוננות יש בעיה וגם עם זיקפות בוקר אז אולי יש סיבה פיזיולוגית ורופא יוכל הן לאבחן והן לטפל.
עם בנות זוג תמיד יותר מורכב ויותר פרמטרים משחקים תפקיד במשוואה ,לא ניתן בפורום זה למפות ולאבחן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
מטפל בזוגיות06/09/2011אני בן 68 ולוקח כדורים לסוכרת האם אני יכןל להשתמש בויאגרה או אחרים ואם כן כמה כדורים אני יכול לקחת בפעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)