בעיות זיקפה ויצר מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה ויצר מיני
    ארנון
    31/08/2011

שלום רב,
    יש לי בעיה והייתי רוצה לנסות להגדיר אותה בעזרתך.
    אני בן 25, עם חברה נאה מאוד, והיצר המיני שלי הוא מאוד ירוד. הפער הרציני הוא ביני לבין עצמי- בעוד שאני רוצה לשכב עם חברה שלי כל יום, היצר המיני שלי פשוט לא מאפשר לי.
    אם אני לא מתראה עם חברה שלי שבועיים, אז אני מאוד חרמן, הזיקפה מעולה, הסקס אדיר, הגמירה של שנינו חזקה וכולם מרוצים, אך אם התדירות עולה על פעם בשבוע המצב מתחיל להיות בעייתי. במיטה היא יכולה לעורר אותי על ידי מין אוראלי ומנואלי, איבר המין עומד, אך יורד מספר שניות לאחר החדירה- משעמום. כלומר, לפעמים נדמה לי שכשהיא נוגעת לי בזין היא כן מצליחה לעורר אותו, אך אני עדיין לא נהייה חרמן ומהר מאוד מאבד את זה.
    אני לא נלחץ מהחברה, ולא חושב שיש לזה איזשהו קשר אליה. זה קרה לי בכל הקשרים שהקודמים שהיו לי- קשרים רגשיים ולא רגשיים כאחד.
    רופא שלח אותי לבדיקות דם שם הכל נמצא תקין (גם רמת טסטוסטרון).
    הלכתי לפגישה אחת עם סקסולוגית שלדעתה המצב נובע מכך שאני נמשך רק לבחורות שזו הפעם הראשונה שלי איתן, ושבעזרת טיפול אני יכול גם להימשך לבנות שאני כבר מכיר.
    אני חולק עליה, ולדעתי אין בזה ממש. אחרי ששכבתי וגמרתי פעם אחת עם חברה שלי אף אחת לא מושכת אותי יותר. אין דבר כזה סבב שני אצלי, והתדירות שאני מסוגל לגמור ביחסי מין היא אחת לשבוע.
    באוננות אני יכול לגמור פעמיים בשבוע, אך האיבר לא קשה דיו לחדירה, והוא מתקשה רק בשניות של הגמירה- זה מה שקורה כשהתדירות היא מעל לפעם בשבוע, אך אני חוזר ואומר- כשסקס הוא פעם בשבוע אז הוא מעולה.
    מעין לדעתך זה נובע? האם יש טיפול תרופתי להעצמת החשק המיני? פעם בשבוע זה מעט מאוד, וקשה לי להאמין שעם הגיל זה ישתפר.
    אני כבר ממש מבואס. החברה אמנם מקבת את זה ברוח טובה, ואנחנו מתבדחים על זה, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להרבה יותר מזה, לפחות בשבילי.
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה ויצר מיני

הוספת תגובה

• גם אצלי ..ויש עיצה

אוחי
    30/06/2012

יש לי תחושה שאם תבדוק, תגלה שאתה סובל מ ADD כלומר, מהפרעת קשב וריכוז. אולי אני מדבר שטויות, אבל אצלי היה מצב מאד דומה, והתברר שזאת הבעיה ורק בגיל מבוגר יחסית התחלתי סוף סוף להינות ממין. אם אתה באמת סובל מזה, אז תחת ריטלין, תגלה עולם חדש ולא משעמם. ואם אתה שומע רופאים שמתנגדים לזה, חפש אחרי אלה עם הראש הפתוח, שאינם פוסלים. היתי מת לדעת אם עזרתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה ויצר מיני - תגובה

נטע ידיד
    04/07/2012

קשיים בזקפה יכולים לנבוע מעייפות פיסית, ממתח נפשי או מקושי רגשי . צריך להכיר אותך יותר לעומק כידי להבין זאת. בכל מקרה ברור שאין לך בעיה כללית בזקפה . תבדוק באיזה יום בשבוע יש לך זקפה ומתי אין לך אולי תקבל הסבר כלשהו לקושי שלך.
    חסר לי מידע רב כדי ללנסות לעזור לך. אני ממליצה שתלך לטיפול מיני, אתה יכול לחפש סקסולוג/ית אחר/ת או מרפאה לטיפול מיני שתערוך לך הערכה כוללת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו