בעלי לא אוהב לרדת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי לא אוהב לרדת לי
    בטי
    01/09/2011

אני נהנת ממין אוראלי יותר מחדירה עצמה,בעלי לא אוהב לרדת לי אולי מסיבות הלכתיות כי זה אסור ואנחנו זוג דתי,ואולי כי סתם לא נוח לו...מה שבטוח-זה פשוט לא קורה ואני לא מצליחה להנות!
    הוא יודע שאני מבואסת מזה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי לא אוהב לרדת לי

הוספת תגובה

• בטי

mosha
    01/09/2011

המלצה שאת יורדת לו ועושה מה שעושה תעשי תנוכה של 69 ואז לא יהיה לו ברירה תוך כדאי תומרי לו שיענג אותך עם הלשון אם הוא משקיען הוא יכבד את בקשתך.....או שתדברי ישיר תומרי שאת מאוד אוהבת א התנוכה הזואת ונראה איך יגיב.........בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעל לא אוהב לרדת

חיים
    01/09/2011

שלום בטי,
    גבר שלא יורד לך מרצונו זאת בעיה
    אתן בנויות ככה שמין אוראלי הוא חובה.
    כל העיצות שציצו העילג שיש לו שגיאות כתיב כותב לך
    הן שטויות מגובבות אי אפשר להביא גבר שירד לך אם זה לא בא ממנו את בבעיה.
    נניח ותבקשי ממנו לעשות את זה והוא יעשה את לא תהני .
    היתה לי אשה כזאת שמאוד אהבה שאני אעשה לה אבל לא רצתה לעשות לי.
    אז אמרתי לה עד שלא תמצצי לי אני לא ארד לך.
    אז היא מצצה אבל עשתה את זה כל כך גרוע שממש לא נהניתי.
    אז ויתרתי וחיפשתי בחוץ.
    היום לשמחתי אני נשוי לאשה שממש אוהבת לרדת וגם אני אוהב והסקס שלנו הוא חגיגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי לא אוהב לרדת לי - תגובה

נטע ידיד
    05/09/2011

קשה להכריח אדם לעשות מין אוראלי אם זה דוחה אותו. חשוב שתשוחחו על כך לא בסיטואציה אירוטית תבדקי מדוע זה מפריע לו, האם הרעיון דוחה אותו או שיש סיבות אחרות. את יכולה לבדוק האם מקלחת לפני ובושם ליד זה פתרון עבורו ואם לא תצטרכו למצא דרך אחרת לענג אותך, הפתרון צריך לבא מתוך התנסות הדדית ביניכם ודיבור כנה על רגשות והרגשות, אין לי ספק שאת יכולה להנות מעוד דרכים פרט למגע האוראלי - ליטוף עם יד רטובה ומיני גיוונים כיד המלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו