כאב בזמן החדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן החדירה
    אני
    04/09/2011

אנו זוג בני 35 עם 3 ילדים (הפריות), הבעיה היא שמאז שאני מכיר את אשתי היא סבלה מכאב עז בזמן החדירה, תדירות יחסי המין בעקבות כך תמיד שאפה ל-0, מה שאמור להיות הנאה הפך לעינוי.. לאחר אין ספור שיחות בעניין ומשבר בזוגיות, ניסינו להשתמש בחומר סיכוך, אין ספק שזה עזר במשהו.. ממקום של "אין חדירה" פתאום כן יש, אך גם זה מלווה בכאב..אשתי מתביישת לפנות ליעוץ ולי נראה שאיבדה עניין בסקס..
    אשמח לקבל עצה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בזמן החדירה

הוספת תגובה

• כאב בזמן החדירה - תגובה

נטע ידיד
    05/09/2011

כאשר יש כאבים אין מוטיבציה לקיים יחסי מין. תדמיין כאבים באיבר מסויים בגופך למשל ברגל, אשתך אומרת לך שאתה חייב לצעוד כי תהנה מכך, האם היית ממשיך לצעוד או שהיית חושב שהיא ממש לא מסוגלת להכיל אותך ואת הכאבים שלך רגשית. כאשר יש כאבים בחדירה אין סיבה לרצות לקיים יחסי מין. אתה חייב לעודד את אשתך לפנות לטיפול אני ממליצה שתהוך את זה לפרויקט משותף של שניכם כי בסופו של דבר לשניכם יש בעיה.
    מומלץ שתפנו לאחת מהמרפאות לטיפול מיני שיש בהן טיפול משולב של גניקולוג/ית, פסיוטרפיסטית ומטפלים מיניים. לבעיה שלה קוראים וסטיבוליטיס, חשוב שתחפשו על כך מידע ראשוני באינטרנט, לא תוכלו להתגבר על הבעיה ללא טיפול כולל מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו