שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רונן
    17/01/2008

שלום
    התחלתי לקחת סרוקסט 20 מ"ג לפני כשבועיים וחצי בדיוק . אני חייב לציין שיש תוצאות מאד טובות בכל הקשור לעיכוב השפיכה ! אני גם סה"כ מרגיש טוב , והכל בסדר .
    יש לי רק שאלה אחת. האם ייתכן שההשפעה של התרופה תרד אחרי קיום יחסי מין ?? ז"א , האם זה כאילו מצטבר בדם , ואחרי שקיימתי חסי מין או אוננתי אז ההשפעה תרד ? או אין קשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אין קשר...

19/01/2008

אבל אני מקווה שתיגש מתישהו לטיפול מיני כדי ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה, ללא תרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן הכל טבעי ומוכר.......

יואל
    20/01/2008

לדעתי התינוק/ת צריך לעבור לחדר שלו.
    לחמם את החדר שלו עם רדיטור כך שהטמפרטורה תעמוד על בערך 25 מעלות צלסיוס.
    לשים את התינוק בשיפוע כך שנוזלים לא "יעמדו" לו בגרון, (לשים אותו על כרית משופעת ולתמוך משני הצדדים).

ולשוחח על כל מה שבא לכם בכיף המיטה, זה לדעתי מעין "השלמת החסר" לנוכח שלושת החודשים שהשקעת בתינוק והוא לא הפריע.
    עכשיו תשקיעי זמן ב"גבר" שלך, גם אם זה אומר להתקשקש על שטויות, והשאר יבוא.

הכל טוב ורגיל......, טוב לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאחרי לידה, חסוי ..לא במקום ה

יואל
    20/01/2008

לא במקום הנכון, לא ברור למה בפעם הקודמת חשבתי שטעיתי הפעם אני בטוח שלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו