טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הוא שמן, מזיע, נוחר בלילה, מדבר בקול רם מידי, אנאלי- שעות בבית שימוש, מלוכלך, עצלן, בקיצור- אני פשוט לא מסוגלת לסבול את נוכחותו. יש למצב כזה תקנה? זה גם פיסי מוחלט ורב שנים וגם על רקע נפשי. הוא משקר, דחיין, מניפולטיבי, אוטיסט. מביך אותי בחברה. כתוצאה מכך אין חברים משותפים. אני אפילו לא רוצה להגיע לטיפול כי זה אינטימיות בה איני מעוניינת. מצחיק....אני עונה לעצמי. אין לכם סיבה לענות לי....
אני פשוט מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך חיית כל כך הרבה שנים? לא צינת כמה זמן נשואים.......יש לי גיס כזה אחותי לא סופרת אותו חיה חיים כפים עם המשפחה הקרובה בכיףףףףףףףף.... אז בטח סקס אין בכלל אם כל כך נגעלת מימנו מה יהיה? אז מצאי דרך לפנק את עצמך קניות מסעדות חברות .מסעדה טובה......והילדים הם הכוח המניע (גם לא צינת אם יש ילדים.. בשורות טובות לעתיד טוב יותר....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד