הוא דוחה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא דוחה אותי
    אשתו
    05/09/2011

הוא שמן, מזיע, נוחר בלילה, מדבר בקול רם מידי, אנאלי- שעות בבית שימוש, מלוכלך, עצלן, בקיצור- אני פשוט לא מסוגלת לסבול את נוכחותו.
    יש למצב כזה תקנה?
    זה גם פיסי מוחלט ורב שנים וגם על רקע נפשי. הוא משקר, דחיין, מניפולטיבי, אוטיסט.
    מביך אותי בחברה. כתוצאה מכך אין חברים משותפים.
    אני אפילו לא רוצה להגיע לטיפול כי זה אינטימיות בה איני מעוניינת.
    מצחיק....אני עונה לעצמי.
    אין לכם סיבה לענות לי....

אני פשוט מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא דוחה אותי

הוספת תגובה

• אישתו

mosha
    05/09/2011

איך חיית כל כך הרבה שנים? לא צינת כמה זמן נשואים.......יש לי גיס כזה אחותי לא סופרת אותו חיה חיים כפים עם המשפחה הקרובה בכיףףףףףףףף.... אז בטח סקס אין בכלל אם כל כך נגעלת מימנו מה יהיה? אז מצאי דרך לפנק את עצמך קניות מסעדות חברות .מסעדה טובה......והילדים הם הכוח המניע (גם לא צינת אם יש ילדים..
    בשורות טובות לעתיד טוב יותר....ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא דוחה אותי - תגובה

נטע ידיד
    05/09/2011

אני ממליצה לך ללכת למס' שיחות עם מטפל/ת זוגי כדי שיעזרו לך לקבל החלטה, כפי שאמרת נשמע שאת יודעת מה את רוצה לעשות רק זקוקה לקבל חיזוקים להחלטתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו