סיפוק..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפוק..?
    הילה
    07/09/2011

חבר שלי ואני לא מקיימים יחסי מין מלאים(סקס) וכן יוצא שהוא לא גומר ועושה לעצמו ביד ואז הוא מתוסכל מזה. מה אני אמורה לעשות? זה יבש ולא עוזר שאני עושה לו.
    האם ניתן להגיע לאותה הנאה שמגיעים לסקס גם בדרכים אחרות שעושים אחד לשני ביד וכאלה?

אני חסרת ניסיון וידע בתחום אשמח לעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפוק..?

הוספת תגובה

• סיפוק..? - תגובה

נטע ידיד
    11/09/2011

ניתן לקיים יחסי מים ללא חדירה בכל מיני דרכים לדוגמה ע"י אוננות משותפת או משגל אוראלי. כדי שליטוף הפין שלו לא יהיה על יבש כדבריך ניתן להשתמש בחומרים שיוצרים לחות או בשמן שקדים אותו רוכשים בכל בית מרקחת ללא מרשם. באשר לרמת ההנאה מסקס כל אחד נהנה בדרך אחרת, גברים מעדיפים לקיים יחסי מין בעזרת חדירה. אם את שומרת על בתוליך מסיבות שהן חשובות לך כמו גיל, דת וכו' בן זוגך יצטרך לחכות ולהנות כרגע מתחליפים בזוגיות חשוב שהחד יכבד את רגשותיו וצרכיו של האחר, חשוב שתדברו על כך ותנסי לבדוק אתו מה את יכולה לעשות שיגרום לו להנאה רבה גם ללא חדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו