בעיות בזיקפה - עזרתכם הדחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה - עזרתכם הדחופה
    אבי
    19/01/2008

שלום,
    אני בן 27 וחצי נשוי כבר שנתיים. אני סובל מבעיות בזיקפה כבר זמן רב. כוונתי היא שאיבר המין בלהט ברגע הראשוני, כשמתחילים באקט, מתחיל להתקשה אולם כעבור זמן מועט ביותר, הוא נופל. אציין כי דעתי מוסטת לכיוונים אחרים בזמן הסקס, מחשבותיי נודדות, פעם חם לי ופעם קר לי ועוד אלפי תירוצים בניסיון להסביר מדוע לא עומד לי. גם כשעומד אז השפיכה מאוד מהירה, כאילו מהר מהר לסיים עם זה. אני חרד לביצועיי לא פעם היות והדבר חוזר על עצמו בכל פעם שאני ואישתי שוכבים. כשאני מאונן האיבר עומד חזק, אולם עם אישתי, למרות ניסיונותיה והפתיחות שלה בנושא, מיד עם תחילת האקט, האיבר נופל. אין זו הפעם הראשונה שזה קורה לי ואני סובל מככ כבר תקופה, אולמ לצערי לא בדקתי דבר. אוסיף כי כמעט ואין לי זקפת בוקר, לעתים יש ואז היא חזקה (כך גם למשל כשאני נוסע באוטובוס משום מה...), קרי לילה הינו דבר נדיר ביותר. האם משום שהייתי מאונן הרבה זה מה שקרה? איך אפשר לשפר את כושר העמידה של איבר המין? אני חייב פתרון. יש בדיקות או כדורים שאפשר לקחת? זה משהו קבוע לכל החיים? בבקשה עזרתכם הדחופה,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עניתי לך כרגע בפורום של היל"מ

19/01/2008

לטובת משתתפי פורום זה הנה התשובה:

אתה לא מרוכז וחרד לביצועיך במקום להיות מרוכז בהנאה, וזה גורם לזקפה לפול וגם לשפיכה מהירה. המנגנון פשוט - בחרדה מופרש אדרנלין, שהוא מקפד זקפות מספר אחד בשוק, וגם מזרז את בוא השפיכה. וכאשר אתה מבואס מהתפקוד גם החשק יורד. העובדה שבאוננות הכל בסדר מחזקת דעתי זו.

כדאי שתיגש עם אשתך לטיפול מיני/זוגי, במסגרתו תלמד להתרכז בהנאות ולא בביצועים. זה יגרום גם לחרדה לרדת, לבטחון העצמי ולדימוי הגברי שלך לעלות וכן להפחתת תסכול מצד אשתך.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו