מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לרופא!!אלה10/09/2011
שלום,
אני בת 20 והרבה זמן שאני לא מרוצה מהמשקל שלי, ניסיתי כמה דברים ואז מדברים ששמעתי החלטתי לנסות חוקן כדי לשלשל, יש לנו בבית אחד עוד מרוסיה כי שם זה היה מאוד נפוץ, הבעיה היא שניקיתי אותו עם סבון רגיל (סבון אמבטיה) ואחרי כמה פעמיים של שימוש שמתי לב שהוא זרוק במגרה, נופל על רצפה, נמצא בקופסא יחד עם משחות נגד פטריות ציפורניים-בקיצור מאוד מלוכלך והוא גם די ישן,
עכשיו אני נורא מפחדת שאחטוף איזה זיהום, פטרייה או אפילו מחלת מין!
אני יודעת שאולי זה שיכנוע עצמי אבל נראה לי שחטפתי איזה שהיא מחלת מין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לרופא!! - תגובה
15/09/2011אם את חוששת שנדבקת במחלת מין - גשי לרופא/ת משפחה ועברי בדיקות מתאימות. אם אכן תמצא מחלה כלשהי - ניתן לטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן הגענו? כמה נמוך...
אלה17/09/2011שאלתי אותך בפורום שבו אתה אמור להשיב על שאלות של אנשים אם יש סיכוי לזה, לא ביקשתי שתפרסם את עצמך!! בושה!!
הוא עוד רושם לי את הפרטים של המרפאה שלו חח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה יקירתי
רינת17/09/2011כל היעוצים בפורום , עם החותם שלהם ומספרי הנייד למקרה של ייעוץ .
הוא לא פירס את עצמו לך ספציפית .
הוא ייועץ , מייעץ פה בזמנו הפנוי ובדרך גם נותן את השירותים שלו .
הוא לא אמר לך לבוא להיבדק אצלו אלא המליץ לך לעשות בדיקה אצל הרופא??
לא נראה לך לגיטימי ?
איך הוא יכול לענות לך בבטחון עם את נדבקת או לא ?
את כבר ילדה גדולה בת 20 , אמורה לדעת שהכל יכול להיות , יכול להיות שכנסת איזושהי אינפקציה יכול להיות שלא . זה כרוך בבדיקה ולא בהצעה בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה נמוך, באמת?
bOrderline22/09/2011התגובה שלך היא היא שפל המדרגה. אם אני במקום הרופא הנ"ל, לא הייתי רוצה שתבואי לטיפול אצלי בשום פנים ואופן. את גסת-רוח.
ושלא תחשבי לרגע שאולי אני זה הוא. ממש לא. לא מכיר לא אותו ולא אותך.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנות
מטפל בזוגיות18/09/2011אני בן 68 ולא נראה כגילי,מדוע אני מגיע לסיפוק מיני מדהים רק עם שמנות ואפילו בגיל שמתקרב אלי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנות - תגובה
אורית פס30/09/2011לא ברור מדוע וזה אולי גם לא חשוב....ונראה לי נהדר שאתה נהנה עם נשים בטווח הגילאים שלך .
לא תמיד ברור מדוע אנו מתעוררים מינית מדברים מסוימים ולא מאחרים...אולי קשור לחויות מיניות ראשוניות...בד"כ ההמלצה היא ללכת על זה ולהנות[כל עוד לא נגרם נזק לאיש] מבלי לשבור את הראש ולנסות לפענח את ה-למה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)