שאלה דחופה לרופא!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופא!!
    אלה
    10/09/2011

שלום,
    אני בת 20 והרבה זמן שאני לא מרוצה מהמשקל שלי, ניסיתי כמה דברים ואז מדברים ששמעתי החלטתי לנסות חוקן כדי לשלשל, יש לנו בבית אחד עוד מרוסיה כי שם זה היה מאוד נפוץ, הבעיה היא שניקיתי אותו עם סבון רגיל (סבון אמבטיה) ואחרי כמה פעמיים של שימוש שמתי לב שהוא זרוק במגרה, נופל על רצפה, נמצא בקופסא יחד עם משחות נגד פטריות ציפורניים-בקיצור מאוד מלוכלך והוא גם די ישן,
    עכשיו אני נורא מפחדת שאחטוף איזה זיהום, פטרייה או אפילו מחלת מין!
    אני יודעת שאולי זה שיכנוע עצמי אבל נראה לי שחטפתי איזה שהיא מחלת מין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לרופא!!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לרופא!! - תגובה

15/09/2011

אם את חוששת שנדבקת במחלת מין - גשי לרופא/ת משפחה ועברי בדיקות מתאימות. אם אכן תמצא מחלה כלשהי - ניתן לטפל בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן הגענו? כמה נמוך...

אלה
    17/09/2011

שאלתי אותך בפורום שבו אתה אמור להשיב על שאלות של אנשים אם יש סיכוי לזה, לא ביקשתי שתפרסם את עצמך!! בושה!!

הוא עוד רושם לי את הפרטים של המרפאה שלו חח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה יקירתי

רינת
    17/09/2011

כל היעוצים בפורום , עם החותם שלהם ומספרי הנייד למקרה של ייעוץ .
    הוא לא פירס את עצמו לך ספציפית .
    הוא ייועץ , מייעץ פה בזמנו הפנוי ובדרך גם נותן את השירותים שלו .
    הוא לא אמר לך לבוא להיבדק אצלו אלא המליץ לך לעשות בדיקה אצל הרופא??
    לא נראה לך לגיטימי ?
    איך הוא יכול לענות לך בבטחון עם את נדבקת או לא ?
    את כבר ילדה גדולה בת 20 , אמורה לדעת שהכל יכול להיות , יכול להיות שכנסת איזושהי אינפקציה יכול להיות שלא . זה כרוך בבדיקה ולא בהצעה בפורום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה נמוך, באמת?

bOrderline
    22/09/2011

התגובה שלך היא היא שפל המדרגה. אם אני במקום הרופא הנ"ל, לא הייתי רוצה שתבואי לטיפול אצלי בשום פנים ואופן. את גסת-רוח.

ושלא תחשבי לרגע שאולי אני זה הוא. ממש לא. לא מכיר לא אותו ולא אותך.

יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנות

מטפל בזוגיות
    18/09/2011

אני בן 68 ולא נראה כגילי,מדוע אני מגיע לסיפוק מיני מדהים רק עם שמנות ואפילו בגיל שמתקרב אלי ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנות - תגובה

אורית פס
    30/09/2011

לא ברור מדוע וזה אולי גם לא חשוב....ונראה לי נהדר שאתה נהנה עם נשים בטווח הגילאים שלך .
    לא תמיד ברור מדוע אנו מתעוררים מינית מדברים מסוימים ולא מאחרים...אולי קשור לחויות מיניות ראשוניות...בד"כ ההמלצה היא ללכת על זה ולהנות[כל עוד לא נגרם נזק לאיש] מבלי לשבור את הראש ולנסות לפענח את ה-למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו