זיקפה לא זיקפה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה לא זיקפה...
    gal
    17/09/2011

יש לי בן זוג קבוע מזה חצי שנה.
    גילו 47, גילי 40. מיד מראשית היחסים בינינו, לא היתה לו זיקפה מלאה. אני עושה את מה שצריך, למיטב הבנתי, וגם ברור לי לחלוטין שהוא מאוד נמשך אליי מבחינה פיזית. הוא כנראה מודע לבעיה זו כי הוא מוביל את הסקס בעצמו כנראה בהתאם למצב האופטימלי עבורו. תמיד אנחנו באותה תנוחה כי כשביקשתי לנסות אחרת הזיקפה צנחה מיד. גם כשהוא חודר לתוכי הוא נעזר בידו.
    הוא מציע תמיד סקס אנאלי, דבר שלא מקובל עליי לחלוטין.
    כמו כן, הוא חי חיים שונים מהממוצע מבחינת מיקומו בגלובוס ועל אף שרוב חייו היו לו בנות זוג, אני לא בטוחה שתדירות יחסי המין היתה אי פעם גבוהה במיוחד.
    גם בינינו התדירות ממש לא מספיקה לי. גם האיכות לא משהו.
    יש לציין שכשהוא מתקרב לגמירה אני חשה שיפור בזיקפה.
    כמו כן, אני נמשכת אליו מאוד ובשל כך מאוד נרטבת, דבר שלעיתים מקשה עוד יותר, מקטין את החיכוך. העליתי בפניו את ההסוגייה, אבל הוא מאוד נהנה מכך שאני נמשכת אליו ורטובה כל כך.
    מעבר לרטיבות, עדיין, אני מרגישה לאור ניסיון העבר, שלא כך אמורים להיות פני הדברים. האם אני צודקת או שמא בגיל שלו זה המצב? מעולם לא התנסיתי בסקס עם מישהו בגיל הזה.

רב תודות על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה לא זיקפה...

הוספת תגובה

• תוספת קטנה...

gal
    17/09/2011

בן זוגי בקו הבריאות, כך היה תמיד ומאחלת לו שכך גם יהיה עד 120.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה לא זיקפה... - תגובה

אורית פס
    17/09/2011

לגברים רבים בגיל של חברך יש קשיים בזיקפה,הם זקוקים למגע ידני ישיר באבר המין ולא תמיד מספיק גרוי של מראה ללא מגע כמו בגילאים צעירים יותר.
    לצורך זיקפה יותר נוקשה וממושכת הוא יכול להשתמש בכדורים כגון:ויאגרה בכפוף לכך שיקבל מירשם מרופא.
    זה לא נורא שהוא נעזר בידו כדי לאפשר חדירה ,לעיתים הזיקפה מתקשחת בתוך הנרתיק.
    יתכן וכדאי להעלות בפניו את הנושא ברגישות כמובן,מה יעזור לו ליותר גרוי[למעט מין אנאלי שאינו מתאים לך].ואז כשהגרוי יהיה יותר יעיל ומדויק אולי הזיקפה תושפע לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו