שאלה בנוגע לקנדידה גלאבאטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לקנדידה גלאבאטרה
    יעל קידר
    06/05/2007

ביצעתי בדיקת תרבית בנרתיק, שגילתה קנדידה גלאבאטרה הבנתי שזו פטרייה שקשה לטפל בה, קיבלתי תרופה דרך הפה ותרופה מעין נר כדור להחדרה לנרתיק. אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין, והוא ירד לי כמה פעמים, מאז הוא סובל מכאבי בטן שאלתי היא אם יש קשר?< ואם בכלל מותר לקיים יחסי מין אנאלים וכדומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדידה ויחסי מין

09/05/2007

לא סביר שכאבי הבטן מהקנדידה. הוא יכול לעבור בירור פשוט בקופת חולים כדי לשלול זאת.

מותר לקיים יחסי מין אנאליים, אך להקפיד על כללי הזהירות. קונדום, לא לעבור מנרתיק לפי הטבעת וכו' - על כך יש מידע רב בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

ד''ר חגית כהנא
    10/05/2007

פטריות נמצאות בנרתיק של כל אישה השאלה היא הכמות והמיטרד הפיזי שהיא גורמת. פיטריה אינה מדביקה את בן הזוג ואינה גורמת לבעיות פיריון.
    אם את אינך סובלת מהפרשה וצריבה בקיום יחסי מין קרוב לודאי שהפטריה ואת חיות בשלום.
    מותר לקיים מין אוראלי.
    יחסי מין אנאלים מותר לקיים ראשית בנרתיק ואח"כ ברקטום. לא להיפך!!!
    החיידקים מהרקטום יכולים לגרום לזיהום קשה בנרתיק. אך לא להיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו